Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
22. července 2018 22:31
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Smack omezí trávu, Xanax i Neurol a začíná se zdravým životním stylem

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Ředitel československého grime stylu vydává novou skladbu i s videoklipem.

Smack je sice zatím letos méně aktivní, ale už brzy bychom se měli dočkat nového hudebního projektu, o kterém toho zatím moc nevíme. Měl by nést název 160EP a mezi fanoušky se dostane již brzy. Ještě předtím tu však máme nový singl a s ním i vkusný vizuál od Saymona.

Jde o věc Jinudy a tentokrát nás zajímá hlavně samotné téma, resp. text, protože ředitel československého grime stylu se rozhodl veřejnosti prozradit své rozhodnutí, že od nynějška bude žít podstatně zdravějším životním stylem, což zahrnuje v první řadě omezení trávy a zpomalovacích medikamentů, které mohou mít na svědomí například zmíněnou sníženou produktivitu.

Zajímavostí je, že o hudební produkci se v tomto případě postaral žilinský HAARP, který do této chvíle spolupracoval primárně se svou skupinou TKX. Snad se tedy dočkáme i dalších jeho spoluprací a ty si už poslechni novinku.

Domů
Sdílet
Diskuse