Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. července 2018 0:11
Čas čtení 0:00
Marek R.

Třetí sada dresů Parmy se vyprodala za 24 hodin. Jde o nejhezčí dresy sezony

SPORT
Uložit Uložené

Návrat do Serie A ve velkém stylu.

Nejlepší fotbalové ligy světa konečně začnou, ale ještě jsou na řadě přípravné zápasy, nějaké ty přestupy či odhalování nových dresů. Některé se podaří více, některé méně a určitě si vzpomenete na nedávno skončený šampionát v Rusku a dresy Nigérie, které rozpoutaly obrovské šílenství a jen se po nich zaprášilo.

Parádní designy dresů však nemáme pouze na reprezentační, ale i na klubové úrovni, a to například díky italské Parmě. Ta by se ráda vrátila na vrchol, jako tomu bylo na přelomu tisíciletí, kdy bychom v jejím sestavě našli jména jako Buffon, Crespo, Cannavaro, Thuram, Baggio či Verón.

Prvním krokem k tomu byl úspěšný návrat do italské nejvyšší soutěže, což určitě potěšilo věrné fanoušky klubu a stejně tak je potěšila třetí sada dresů. Díky jejich skvělému designu se okamžitě začaly šířit sociálními sítěmi, ale nezůstalo to jen u lajků a srdíček. Jak totiž píše ESPN, přestože jde jen o třetí sadu dresů, i tak se stihly vyprodat za 24 hodin. A my se ani nedivíme, jelikož takový kousek by chtěl mít ve své sbírce nejeden fanoušek.




Domů
Sdílet
Diskuse