Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. července 2018 15:56
Čas čtení 0:00
Marek R.

Shaqiri si lepší premiéru v dresu Liverpoolu ani nemohl přát. Blýskl se nádhernými nůžkami

SPORT
Uložit Uložené

Ke gólu přidal i asistenci.

Letošní léto nám zpříjemňovalo mistrovství světa ve fotbale, ale to je bohužel za námi. Dlouho však truchlit nebudeme, protože nejlepší ligy světa se již brzy vrátí. Do té doby však musí týmy doladit taktiky, dát šanci mladým hráčům či novým posilám v přípravných zápasech a v sobotu jsme byli svědky hned několika zajímavých duelů.

Jedním z nich byl ten mezi Liverpoolem a Manchesterem United, který skončil jasnou výhrou The Reds 4:1, a přestože šlo jen o bezvýznamný přátelský zápas, trenér Mourinho nezůstal své pověsti nic dlužen a po zápase dával jedno horší vyjádření než to druhé.

 

Hrdinou Liverpoolu byl jednoznačně švýcarský reprezentant Xherdan Shaqiri, který v létě posílil klub přestupem ze Stoke a proti červeným ďáblům to byl vůbec jeho první zápas v novém dresu. Přestože se na hřiště dostal až ve druhém poločase, za těch 45 minut si stihl získat fanoušky Liverpoolu na svou stranu.

Nejdříve připravil vítězný gól zápasu Sturridgovi, no a následně samotný Shaqiri zvyšoval na 3:1, když excelentními nůžkami prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Vychutnejte si to sami.

Domů
Sdílet
Diskuse