Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. srpna 2018 10:00
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Tomorrowland 2018: Lil Pump se ukázal v Gucci uniformě, ale festivalový outfit předvedla i Dua Lipa nebo Virgil Abloh

MÓDA
Uložit Uložené

Výběr těch nejzajímavějších módních kreací z belgického festivalu elektronické hudby.

Každoroční mezinárodní oslavy elektronické hudby v belgickém městě Boom proběhly během posledních červencových dní. Tak jako vždy, i letošní Tomorrowland přinesl kromě hudebního zážitku i ten módní. Na jednom z největších a nejvýznamnějších hudebních festivalů jsme měli opět možnost vidět různé zajímavé, precizní a barevné outfity v podání účastníků, ale stejně tak na sebe poutaly pozornost i známé osobnosti.

Čtrnáctý ročník provázely mnohé novinky jako například časté memoriály, plakáty či vlajky s podobiznou nebohého Aviciiho. Mnohé však letos překvapilo jméno, které by na Tomorrowlandu čekal asi málokdo. Řeč je o americkém raperovi Lil Pumpovi. Toho jsi mohl vidět na stage Organ of Harmony ještě první víkend, podobně jako jeho kolegu French Montanu.

Specifické kousky, styly, vzory, barvy a střihy se daly potkat na každém rohu. Tomorrowlandu se opět podařilo přilákat velké množství módních nadšenců z celého světa. Tento rok v Belgii převládaly zejména třpytivé a leopardí vzory, ale stejně tak crop topy, krajkové podprsenky a mnoho barevných doplňků. 

Lil Pump

Dua Lipa a Martin Garrix

Britská zpěvačka si během festivalu vyzkoušela i In My Feelings výzvu

Sebastian Ingrosso

Virgil Abloh

Stefanie Giesinger

Steve Aoki

Alesso

Yannick Carrasco s přítelkyní

Účastníci

 

Príspevok, ktorý zdieľa (@rebekkalovee),

Domů
Sdílet
Diskuse