Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. srpna 2018 1:11
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Disney potají připravuje Piráty z Karibiku 6!

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Kvůli současným, ale i minulým problémům je účast Deppa velkým otazníkem.

Otevřený konec posledních Pirátů z Karibiku tomu napovídal a pomohla i následná vyjádření ze strany studia. Pirates of the Caribbean 6 jsou více než reální, no a dnes můžeme být ještě optimističtější.

Zdroje z The GWW tvrdí, že Disney najalo scénáristy pětky, tedy Jeffa Nathansona a Terryho Rossia, aby napsali i šestku. Myšák by chtěl, aby režii převzal Joachim Rønning.

Ten režíroval i pětku, a to společně s Espen Sandbergem. Zatímco druhý jmenovaný natočil menší drama Amundsen, Joachim se uvázal Disney a aktuálně pro ně točí Maleficent 2 s Angelinou Jolie.

Jakmile skončí, měl by pro Disney natočit i Piráty 6, kteří by teoreticky mohli přijít do kin v roce 2022.

Disney potají připravuje Piráty z Karibiku 6!
Zdroj: Disney

Je tu ale jedno velké ale...

Co s Johnnym Deppem? Herec toho má na krku za poslední rok skutečně dost, obzvláště kvůli fyzickému napadení jednoho z členů štábu snímku City of Lies. Více se o tom dozvíte zde, ale vězte, že produkční společnost snímek stahuje z kin měsíc před premiérou.

Připočtěte k tomu rozvod s Amber Heard, který způsobil množství problémů na natáčení pětky, protože Depp se kvůli tomu choval neprofesionálně a pravidelně chodil pozdě na natáčení. Disney dokonce najalo člověka s jediným úkolem – sledovat byt Deppa a zavolat na plac, jakmile se v něm rozsvítí. To bylo znamení, že mohou začít připravovat štáb, aby se s příchodem nespolehlivého Deppa mohlo začít natáčet.

Depp má v současnosti výrazné problémy a z více stran se na jeho adresu valí negativní slova. Ještě loni se přitom producent série Jerry Bruckheimer vyjádřil ve smyslu, že Piráti bez Johnnyho Deppa jednoduše smysl nedávají a nedokáže si tyto snímky bez Jacka Sparrowa představit.

Nicméně, vzhledem k situaci s Jamesem Gunnem se na tuto problematiku musíme dívat jinýma očima. V případě ukončení spolupráce s Deppem bychom se ničemu nemohli divit, jelikož Gunn má toho na krku pravděpodobně méně.

Disney potají připravuje Piráty z Karibiku 6!
Zdroj: Disney

Ze strany Disney by bylo mírně pokrytecké, kdyby se Deppa zastalo. Na druhé straně, Depp je tvář série a má určitě větší star power než mírně nadprůměrný režisér, jaké by v Marvel Studios dokázali rozhodně adekvátně nahradit (snad se jim to i opravdu podaří).
 

Srovnávat tyto dva případy ani moc nejde, my však budeme doufat, že se s Jackem Sparrowem ještě na plátně párkrát setkáme. Nakonec, postavu máme velmi rádi a poslední díl se nám líbil. A i ty tržby u šestky zřejmě porostou.

Jen si představte v traileru obličeje Orlanda Blooma, Johnnyho Deppa, Billa Nighyho jako Davyho Jonese a starou partu jako takovou. Myslím, že už jen kvůli tomu Davymu by většina z nás zaplatila lístek už teď. A že nevíte, o co jde? 

Davy Jones se dostal ze svého prokletí, stejně jako všichni členové Holanďana. Je možné, že když se zlomil Poseidonův trojzubec, Willova kletba se zrušila a Davy se tak mohl vrátit z říše mrtvých, aby se znovu staral o všechny, kteří zemřeli na moři.

Disney potají připravuje Piráty z Karibiku 6!
Zdroj: Disney

Logicky by se měla zrušit jeho kletba, nějakým způsobem však ožil. Určitě nám to v dalším díle bude vysvětleno, do té doby nám bude muset stačit to, že je Davy zase naživu.

V potitulkové scéně Dead Men Tell no Tales totiž navštívil Willa Turnera a Elizabeth Turnerovou/Swanovou, přičemž za sebou na podlaze zanechal korýše, kteří zdobili jeho tvář. Pokud by se chtěl jen pomstít, oba by na místě zabil, on však spíše půjde buď po Jackovi, nebo se bude snažit o něco zcela jiného.

V dalším příběhu už nemusí být ani záporák. Do party se hodí další sympaťák, jelikož s Barbossou už moc počítat nemůžeme, přičemž šlo o jednu ze tří nejlepších postav série.

Po 13leté pauze by se navíc na moře po Jackově boku vrátili manželé Turnerovi, takže by to zas takové suché být nemuselo (pokud šestka vznikne, bude to pravděpodobně až za tři roky, což bude 13 let po At World's End).

Domů
Sdílet
Diskuse