Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. srpna 2018 12:05
Čas čtení 0:00
Vladimír Baško

Bez tílka už ani na krok. S jakými kousky se vyzbrojit proti horku a zároveň být pořád stylový?

MÓDA
Uložit Uložené

Klasický tank top, tričko bez rukávů nebo basketbalový dres. Ve kterých kouscích budeš největší baller?

Po všeobecném článku o tom, kterými kousky se nejlépe vyzbrojíš proti aktuálnímu horku, ve kterém jsme naschvál opomněli tílko, ti přinášíme komplexní článek o jejich nejrůznějších typech. Je sice pravdou, že ho mají nejraději zejména muži s vypěstovanými svaly, avšak opak nemusí pro tebe nemusí nutně znamenat červenou. Podívej se na několik nejoblíbenějších střihů a typů a vyber si svého favorita.

Klasický nátělník

Střih, který snad nemusíme nikomu představovat. Klasické tílko buď miluješ nebo nenávidíš. Ať už se přikláníš k jedné nebo ke druhé straně, pravdou zůstává, že snad žádný jiný kousek není v létě příjemnější než prodyšné a odhalující tílko. Navíc skvěle vypadá i pod košilí nebo lehkou bundou.

 

Příspěvek sdílený Nicolas Krohn (@n.col.s),


Tričko bez rukávů

Dalším z oblíbených střihů je triko bez rukávů. Pro stejný efekt je klidně můžeš také odstřihnout ze starého trička nebo je srolovat na tom oblíbeném. Takový kousek nechává vyniknout svalům, ale na rozdíl od klasického tílka, které odhaluje o něco více, neurazí ani na zavalitější postavy.

 

Début de semaine

Příspěvek sdílený Charlélie Colas (@charleliecls),


Tílko s hlubokými rozparky

Extravagantnějším kouskem je tílko s odhalenými boky. Rozparky v tomto případě sahají opravdu hluboko, zvolit jej proto doporučujeme mužům, kterým není cizí posilovna a hodiny tvrdé dřiny dávají rádi najevo. Kdokoliv jiný by v něm totiž asi vypadal směšně.

Bez tílka už ani na krok. S jakými kousky se vyzbrojit proti horku a zároveň být pořád stylový?
Zdroj: Zara

Basketbalové dresy

Sportovní dresy jsou s módou spjaty odjakživa. Fanoušci si je neodpustí při běžné procházce, nakupování a častokrát dokonce ani v práci. Ideálním kouskem do aktuálních veder jsou ty basketbalové, které jsou bez rukávů. Vyber si tedy svůj oblíbený tým a hráče a užij si léto jako skutečný baller.

 

Příspěvek sdílený Paul George (@ygtrece),


Gucci a Dapper Dan

Gucci a harlemská legenda Dapper Dan, která se v 80. a 90. letech minulého století starala o styl prvních raperů a gangsterů, se před několika dny spojili na první společné kolekci. Ta, bez jakýchkoliv pochyb, patří mezi to nejlepší, co nám móda v tomto roce nabídla. Mezi nejvýraznější kousky patří i tílko dostupné ve třech provedeních.

Bez tílka už ani na krok. S jakými kousky se vyzbrojit proti horku a zároveň být pořád stylový?
Zdroj: Ari Marcopoulos for Gucci
 

Příspěvek sdílený HYPEBEAST (@hypebeast),

Doufáme, že jsme tě opět trochu zchladili a horka díky nám přežiješ o něco příjemněji. Příště se zaměříme na ty nejlepší pantofle, které aktuálně můžeš koupit. Zůstaň naladěný.

Domů
Sdílet
Diskuse