Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. srpna 2018 14:52
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Děsivý Slender Man vystrašil návštěvníky amerického kina. Několik z nich se dalo na útěk a volali policii

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Fanoušek známé hororové postavy se rozhodl, že si vystřelí z nicnetušících diváků.

Horor se Slender Manem v hlavní roli nás přijde děsit už za několik dní. Za velkou louží si však už svou premiéru odbyl a jistý vtipálek si nenechal ujít příležitost, aby návštěvníky kina pořádně postrašil.

Na promítání totiž dorazil v obleku samotného Slender Mana, vešel do sálu, kde se promítalo Mission: Impossible - Fallout, pomalu se procházel po sále a mlčky zíral na diváky. Několik z nich dokonce uteklo ze sálu a jedna žena zavolala policii.

Zaměstnanci kina měli z celé situace spíše zábavu, ale zdůraznili, že s vtipem nemají nic společného. Vtipálkovi nařídili, aby ze sálu vyšel a počkal před kinem, což maskovaný teenager nedodržel a děsil lidi, kteří si kupovali lístky.

Děsivý Slender Man vystrašil návštěvníky amerického kina. Několik z nich se dalo na útěk a volali policii
Zdroj: Sony / Screen Gems

V době, kdy jsme svědky mnoha šílených střeleb do nicnetušících lidí, které se nevyhýbají ani kinům (viz. premiéra Temný rytíř povstal), je zcela pochopitelné, že se tento vtip nesetkal s příliš velkým pochopením.

Postava Slender Mana je již několik let senzací internetu. Vytvořil ji Eric Knudsen v roce 2009 a od té doby se záhadný muž bez tváře objevil v množství her a povídek. Bohužel inspiroval i několik násilných činů, z nichž je nejznámější případ z Wisconsinu.

Dvě 12leté dívky se pokusily zabít svou spolužačku, protože věřily, že se tak stanou služebníky Slender Mana. Obě dívky byly odsouzeny k 25 a 40 letům pobytu na psychiatrii. Filmová verze Slender Mana do českých kin dorazí už 23. srpna 2018.

Domů
Sdílet
Diskuse