Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. srpna 2018 19:39
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Kanye West si na svatbu oblékl o pár čísel menší Yeezy pantofle, za které si na internetu vysloužil kopu reakcí

MÓDA
Uložit Uložené

Raper rozhodně ví, jak zaujmout.

Kanye West opět dominuje v hudbě i médiích. Vydal své nové album a před pár dny zazářil v show Jimmyho Kimmela, kde vyprávěl o oblíbené pornografii, psychických problémech i soukromí.

Uplynulou sobotu však neseděl v televizním studiu, ale se svou manželkou Kim Kardashian si zaletěl do prosluněného Miami, aby se zúčastnil svatby dobrého kamaráda rapera 2 Chainze s přítelkyní Keshou Ward.

Na samotné svatbě by možná nebylo nic zvlášť zajímavého, protože se nesla v příjemné a klidné atmosféře, jenže to by nebyl Kanye West, kdyby si nezvolil bizarní outfit. Nejenže se Kim nahodila do zajímavé neonové barvy, ale Kanye si na sebe hodil oblek od Louis Vuitton, pod kterým neměl ani košili.

Největší šílenství však způsobily Yeezy pantofle na raperových nohách, protože Kanye si zřejmě zahrál na marketingového génia a na svatbu si vzal pantofle o pár čísel menší.

Výrazně mu z nich proto trčela noha, což nikomu z přítomných nevadilo, a internet okamžitě začal řešit, jak mohl vůbec Kanye takto přijít na svatbu. Na druhé straně, našlo se i množství fanoušků, kteří by si podobné pantofle rádi obuli.

 

Příspěvek sdílený Yeezy HQ (@yeezyhq_),

 Zopár reakcií z internetu




Domů
Sdílet
Diskuse