Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. srpna 2018 14:09
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Madonna s trnovou korunou, Nicki Minaj nebo Lil Pump. Jaké róby předvedly celebrity na VMA 2018?

MÓDA
Uložit Uložené

Letos se na červeném koberci při příležitosti odevzdávání hudebních cen střídaly luxusní róby se streetwearovými prvky nebo vyzývavými kousky v podání něžného pohlaví.

Již tradičně se jedna z nejznámějších hudebních televizí MTV opět rozhodla uspořádat udělování cen Video Music Awards. Prestižní událost se konala v Radio City Music Hall v New Yorku a zúčastnilo se jí několik světoznámých osobnosti, z nichž mnohé předvedly i živá vystoupení.

Podrobnější průběh po hudební stránce či samotné výsledky jsme si rozebrali v tomto článku, ale nás zajímá taky to, jaké outfity celebrity zvolily.

Některé celebrity vsadily na jednoduchost, jejíž dobrým příkladem je raperka Cardi B ve svých šatech od módního návrháře Nicolase Jebrana a Lorraine Schwartz šperky či Kylie Jenner v bílém kabátě od Toma Forda.

Jiní zas pojali své outfity precizněji, jako například modelka Winnie Harlow v šatech od Zuhaira Murada, Lil Pump který zaměnil Gucci za Louis Vuitton nebo DJ Khaled s rodinkou oděnou ve stylu italského módního domu Versace.

Velkým překvapením byla čerstvá šedesátnice Madonna, která měla asi nejzajímavější outfit celého večera. Na první pohled sice působila jako chodící bižuterie, ale mnoho módních nadšenců si její róbu nemohlo vynachválit. Úplnou třešničkou na dortu byla její trnová koruna.

Cenu dalšího bizáru večera si odnáší expřítelkyně Kanyeho Westa, modelka Amber Rose, se svým latexovo-červeným kouskem vhodným spíše do filmu pro dospělé než na prestižní předávání cen.

Nedá nám však nepochválit Nicki Minaj v mírně vyzývavých Off-White šatech či někdejšího přítele Kylie Jenner, rapera Tygu, v modré sadě od Maison Margiela. Pojďme se tedy společně podívat na ty nejzajímavější outfity z letošního předávání hudebních cen MTV Video Music Awards.

Nicki Minaj

Kylie Jenner a Travis Scott

Madonna

Post Malone

 

Príspevok, ktorý zdieľa E! News (@enews),

Cardi B

Migos

Ariana Grande 

 

Príspevok, ktorý zdieľa - (@sweetengrande),

Amber Rose

 

Príspevok, ktorý zdieľa E! News (@enews),

Lil Pump

Iggy Azalea

Jennifer Lopez

Rita Ora

Gucci Mane s manželkou Keyshiou Ka'oir

DJ Khaled s rodinou

21 Savage

Winnie Harlow

Tyga

Millie Bobby Brown

 

Príspevok, ktorý zdieľa E! News (@enews),

Rich the Kid

Teyana Taylor

Shawn Mendes

Logic

 

Príspevok, ktorý zdieľa Logic (@logic),

Maluma

Noah Cyrus a Lil Xan

 

Príspevok, ktorý zdieľa @j_i_r_k_a_a_,

Blac Chyna

Domů
Sdílet
Diskuse