Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. srpna 2018 22:33
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Orion poprvé za volantem. V Maniakově klipu řídí golfový vozík a s MC Geyem a Restem žije Luxus a špínu

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Dočkali jsme se nového videoklipu z Maniakova alba Husky, které vyšlo před pár týdny.

Pokud sleduješ Maniakovy sociální sítě, tak ti asi neuniklo, že posledních pár týdnů strávil v Omsku, který se sice na první pohled nezdá být ideální dovolenkovou destinací, ale aspoň se vyhnul nepříjemnému teplu. Měli jsme možnost vidět pár záběrů, které napovídají, že se po Husky dočkáme i dalšího videoklipu z Ruska.

Se svým návratem avizoval i další vizuál k debutovému sólu, který vychází právě dnes. Jde o klip k věci Luxus a špína, kde hostuje i MC Gey, Rest a další člen Bigg Boss labelu Orion. Právě ten nás pobavil ze všech nejvíc, protože máme jedinečnou příležitost vidět ho za volantem. Sice řídí jen golfový vozík, ale své pověsti nezůstal nic dlužen.

Práci od kscutfilms ještě Maniak na závěr shrnuje slovy: „Každej z nás se pohybuje v jiným prostředí a jeho luxus a špína vypadá jinak, na tomhle tracku miluju, že každej z nás do toho vnese svůj vibe a úhel pohledu, kterej funguje dohromady.“

Domů
Sdílet
Diskuse