Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. srpna 2018 11:15
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Sergei Barracuda zveřejňuje záběry z natáčení s Rytmusem a oficiální obálku Pouliční ekonomické 3

HUDBA ČESKÝ RAP SERGEI BARRACUDA
Uložit Uložené

Poslední Pouliční ekonomická dostává podtitul Láska & Loyalita a mezi fanoušky se dostane už 18. září.

Už vícekrát jsme zmínili, že Sergei Barracuda zvládla promo ke svému alba podstatně lépe než prakticky všichni ostatní čeští interpreti. Svým fanouškům dal možnost nahlédnout do celého procesu tvorby a kromě vzácných záběrů ze studia máme možnost vidět i zákulisí koncertů a natáčení videoklipů.

Právě před pár dny spatřil světlo světa vizuál ke skladbě Noční můra a díky pokračování dokumentární série PE3 Diary vidíme, jak vypadal proces vzniku. Díky Pastorovi se dozvídáme i něco více o práci Azurit Kingdom. V závěru Sergei B. konečně odhaluje i cover alba a podtitul Láska & Loyalita, který snad mluví za vše. O fotografii na obálce posledního projektu ze série Pouliční ekonomická se postarala Adela Bellini a umělecký nádech doplnil Daniel Cocash.

Sergei Barracuda zveřejňuje záběry z natáčení s Rytmusem a oficiální obálku Pouliční ekonomické 3

Album vychází 18. 9. 2018 a ty si jej můžeš v tento den opatřit v Ostravě, konkrétně v prostorách klubu Fabric od 16:00. Release párty se bude konat i den nato v Praze a následně ještě v brněnském Skull Café. K dispozici budou také Deluxe boxy s bonusovými tracky a celý projekt bude určitě k dispozici na streamovacích službách.

Víc informací už v samotném pokračování PE3 Diary.

Domů
Sdílet
Diskuse