Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. září 2018 9:08
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Mark Hamill přiznává, že dosud nechápe jednání a rozhodnutí Luka Skywalkera v The Last Jedi

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Pojetí Luka Skywalkera v The Last Jedi rozhodně nebylo mnohým fanouškům po chuti.

Pokud vám stále vrtá hlavou, co to vlastně Rian Johnson udělal s postavou Luka Skywalkera v The Last Jedi, tak rozhodně nejste sami. Dalo by se říci, že Skywalker prošel dost výraznou charakterovou proměnou.

V původní trilogii byl jednoznačným hrdinou a symbolem boje za svobodu. Jenže v The Last Jedi z něj Johnson udělal zlomeného muže, který se odmítal dále angažovat v záležitostech galaxie. To hodně fanoušků nedokázalo skousnout a dal jim za pravdu i samotný Mark Hamill.

Mark Hamill přiznává, že dosud nechápe jednání a rozhodnutí Luka Skywalkera v The Last Jedi
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures/Lucasfilm

Ten se přiznal, že dosud zcela nepochopil Lukovu charakterovou proměnu. Když na Twitteru dostal fanouškovskou otázku ohledně toho, proč se Luke vzdal naděje a jaké jiné události ho k tomu vedly, odpověděl: „Až to sám pochopím, dám vědět.“

Z toho, co jsme viděli v samotném filmu, Luke měl všechny opustit poté, co se pokusil zabít mladého Bena Sola alias Kylo Rena, když vycítil, že padne na temnou stranu Síly. Mnoha divákům však i tak přišel jeho exil málo uvěřitelný.

Mark Hamill přiznává, že dosud nechápe jednání a rozhodnutí Luka Skywalkera v The Last Jedi
Zdroj: ScreenRant

Luke by se přece nevzdal tak snadno! No, Rian Johnson byl jiného názoru. Uvidíme, s čím dorazí J. J. Abrams v Epizodě IX, která se momentálně natáčí. Její premiéry se dočkáme 19. prosince 2019.

Domů
Sdílet
Diskuse