Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. září 2018 12:36
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Stařičké metalistce na vozíčku pomohli fanoušci do jejího prvního moshpitu, který měla na seznamu přání

HUDBA
Uložit Uložené

Stařenka měla už jen jedno velké přání.

Každý z nás v životě nasbírá hromadu snů, které by si chtěl jednoho dne splnit. Pokud máš kolem sebe dostatek pečlivých lidí, pak není překážkou ani věk.

Na koncertě kapely Slayer v americkém státě Idaho se objevily tisíce zarytých metalistů a společně s nimi i jedna fanynka, která tam vzala svou tchyni na vozíčku.

Stařenka už nedokáže stát na vlastních nohou, a tak byl vozíček jedinou možností, jak ji na koncert dostat. Člověk by si mohl myslet, že zvládnout metalový koncert na vozíčku nebude nejlehčí, ale Tina Granger si na pomoc s tchyní zavolala náhodné kolemjdoucí muže.

Stařičké metalistce na vozíčku pomohli fanoušci do jejího prvního moshpitu, který měla na seznamu přání
Zdroj: tumblr

Obávala se, aby se stařence nic nestalo, ale to už ji měli pod palcem chlapi a vzorně se o ni postarali. Stařenka miluje metal již desetiletí, a přesto nikdy nebyla v moshpitu, což chtěla před smrtí změnit.

S pomocí síly naráz jezdila vedle bláznivých metalistů uprostřed publika a zažívala prý nejkrásnější momenty svého života, což sama po zážitku přiznala. Mimochodem, kapela Slayer momentálně absolvuje svou rozlučkovou koncertní šňůru a babička se zapřísahala, že ji musí vidět živě.

Domů
Sdílet
Diskuse