Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. září 2018 11:30
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ze Sergeiovy PE3 fanouškové omdlévají. Chystá Ektor nové album?

HUDBA ČESKÝ RAP SERGEI BARRACUDA VIDEO
Uložit Uložené

Navštívili jsme pražskou release party nového alba Sergeie Barracudy, v rámci níž jsme měli možnost ho vyzpovídat a užít si pár skladeb naživo.

Sergeiova Pouliční ekonomická 3 je již několik dní venku a podle všeho zatím výrazně převládají pozitivní reakce, což autora pochopitelně těší. Jak už bývá v dnešní době zvykem, rozhodl se uspořádat i release party, avšak ne jednu, ale hned tři. Kromě domácí Ostravy přišel album představit i do Brna a Prahy.

Právě v hlavním městě jsme nemohli na této jedinečné události chybět ani my. Rozhodli jsme se pro vás zmapovat atmosféru a dokázat, že i podobné události se kromě samotných koncertů vyplatí navštívit.

Máš možnost setkat se a popovídat si se svým oblíbeným interpretem, vyžádat si podpis a zakoupit originální CD či merch přímo z jeho rukou. Koneckonců, i samotné album se ti určitě bude poslouchat o něco lépe.

Nyní si už ale vychutnej naši reportáž, v rámci níž jsme vyzpovídali samotného Sergeie Barracudu a jednoho z hostů Ektora. Ten nám vyprávěl o svých blízkých plánech i nedávné havárii.

Domů
Sdílet
Diskuse