Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. září 2018 13:52
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Kanye West si oficiálně změnil umělecké jméno na Ye. Datum vydání alba YANDHI ale navzdory obrovskému promu nedodržel

HUDBA
Uložit Uložené

Podle profilů potenciálních hostů alba skladby existují. Ye si však s vydáním dává již tradičně na čas.

Kanye West v posledních týdnech opět výrazně ožil na Instagramu, což v jeho případě bylo  vždy předzvěstí nového projektu. Po pár desítkách podivných příspěvků jsme se dozvěděli, že má v plánu vydat třetí letošní hudební album, na kterém bude i rapovat. Mělo nést název YANDHI a doprovázelo ho docela slušné promo.

Problémem je, že datum vydání bylo naplánováno na včera. Skeptici se však nemýlili a volné pokračování Yeezuse se mezi fanoušky nedostalo. Jak už bývá v Kanyeho případě zvykem, nedostali jsme ani žádné konkrétní vysvětlení a s největší pravděpodobností stále trvají přípravy.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Ty Dolla $ign (@tydollasign),

Přeci jen, není mnoho interpretů, kteří by si dávali tak na čas než právě tento kontroverzní raper. Už však víme, že na něm najdeme i 6ix9ine, zesnulého XXXTentaciona, Kid Cudiho či Ty Dolla $igna.

Americká média píší i o tom, že na poslední chvíli byl osloven Post Malone a na úrodnou půdu padly Young Thugovy výhrůžky. Ten na svůj Twitter napsal, že pokud ho Kanye West na YANDHI neosloví, už nikdy s ním nebude mluvit.

Víme tedy skoro všechno a rovněž je skoro jisté, že tento velmi očekávaný projekt skutečně světlo světa spatří, ale už si nemůžeme být jisti, kdy se to stane.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa ye (@kanyewest),

Aby toho nebylo málo, Kanye West dnes přichází s informací o tom, že si změnil umělecký pseudonym. Sice k tomu moc důvodů neměl, ale alespoň na pár chvil odvrátil pozornost od toho, že nebyl schopen splnit avizované datum vydání.

Již dříve prozradil, že nové jméno Ye má pro něj hlubší a spirituální význam. V Bibli to totiž znamená „ty“, takže na rozdíl od jména Kanye West, které považoval za „já“, je nyní blíže ke všem ostatním. Měl by být odrazem toho, jakými jsme všichni, což však v jeho případě může znít trochu hrozivě.

Ty nám dej do komentářů vědět, proč podle tebe Ye očekávaný počin nevydal a zda se ztotožňuješ se změnou jeho jména.

Domů
Sdílet
Diskuse