Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. října 2018 18:16
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Aquaman v 5minutové ukázce svádí podmořské boje o trůn, ale problémy ho čekají i na souši

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Konfrontace s Aquamanovým nevlastním bratrem nebude vůbec jednoduchá.

Arthurova (Jason Momoa) matka je královnou Atlantidy, ale jeho otec jen obyčejným člověkem. Z této kombinace však dokáže hlavní hrdina čerpat výhody, kterými jeho podmořská rasa neoplývá.

V nové komiksovce zaměřující se na Aquamanův nástup na trůn se podíváme na boj proti Ormovi alias Ocean Masterovi, který všemu předcházel. Souboj nevlastních bratrů Aquamana a Orma by měl být podle všeho pořádně emotivní. A jak naznačuje čerstvá ukázka, zároveň i pořádně akční.

Kromě těchto dvou alfa samců však poznáme i Arthurovu nadějnou partnerku Meru (Amber Heard), jeho matku Atlannu (Nicole Kidman) či otce Toma Curryho (Temuera Morrison).

 

5minutová ukázka nás nejprve zavede přímo k Arthurovu zrodu. Poznáváme jeho matku, která doufá, že její syn jednoho dne spojí dva světy, z nichž pochází.

Aquaman zkoumá moře a bojuje proti nepřátelům, ale zpočátku pozici krále odmítá a většinou jen o všem nemístně vtipkuje. Později je ale na souši napaden Black Mantou a v moři svádí boje proti nevlastnímu bratrovi Ocean Masterovi Ormovi.

První projekce filmu měla dopadnout nad očekávání a názory zahraničních redaktorů z krátké 15minutové prezentace byly také převážně pozitivní.

Podle vyjádření novinářů můžeme na premiéře očekávat krásy podmořského světa a zejména výbornou akci. Film by se měl do českých kin dostat už 13. prosince 2018.

Aquaman v 5minutové ukázce svádí podmořské boje o trůn, ale problémy ho čekají i na souši
Zdroj: DC

Film režíroval James Wan (Saw, Insidious, The Conjuring) a na scénáři pracoval společně s Willem Beallem (Gangster Squad) a Geoffem Johnsem (komiksové seriály jako Arrow, Flash, Young Justice, Green Lantern a další).

Svou přítomností nás ve filmu dále poctí herci jako Yahya Abdul-Mateen II (Black Manta), Dolph Lundgren (král Nereus), Willem Dafoe (Nuidis Vulko) a další.

Jak probíhalo podle režiséra Wana natáčení s hlavním hereckým představitelem, se můžete dočíst v našem minulém článku. Pro jakékoliv zbývající informace a trailery vstupte do tohoto vlákna.

Aquaman v 5minutové ukázce svádí podmořské boje o trůn, ale problémy ho čekají i na souši
Zdroj: DC
Domů
Sdílet
Diskuse