Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. října 2018 15:17
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Lady Gaga se během natáčení A Star is Born cítila ošklivá

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Je podle vás herečka a zpěvačka bez make-upu hezčí?

Jsem si jistý, že nejsem jediný, kdo dlouhá léta ani netušil, jak Lady Gaga ve skutečnosti vypadá. Dlouho se vedly řeči o tom, že není moc pěkná, a proto se prezentuje tak, jak se prezentuje. Tak nějak mi to bylo celou dobu jedno, no a tak jsem ji pořádně začal vnímat až při trailerech pro A Star is Born.

Vidět ji v civilu bylo pro mě příjemným překvapením. Přemalované obličeje žen se všem nezamlouvají a já jsem mezi nimi, takže mi v přirozenějším vzhledu přišla opravdu atraktivní. I se všemi muškami nedokonalosti.

Samotná Gaga to však vnímala úplně jinak. Když se v roce 2016 setkala s Cooperem, požádal ji, aby se téměř úplně odlíčila. Okamžitě se cítila zranitelnou, ale rozhodla se Bradleymu důvěřovat.

„Dostalo mě to přesně do stavu, v jakém jsem potřebovala být. Když totiž Ally mluví o tom, že se necítí atraktivní, bylo to skutečné. Jsem nejistá/nesebevědomá. Sice něco hlásám, ale ne vždy se tím řídím.“

 

Gaga prozradila, že stejně jako Ally i ona měla v branži těžké začátky. Problémy prorazit vyplavaly na povrch právě kvůli jejímu vzhledu, takže logicky sebevědomí nabrat nemohla. Postupem čase se však sebe začala více vážit a cítit se krásnou uvnitř, a to hlavně díky fanouškům. Stačilo, že jim v tvářích viděla štěstí.

„Mohla bych hrát v milionech filmů a nahrát milion skladeb a lidé by mohli říkat: ,Byla tak krásná,‘ ale to není to, co chci. Chci, aby řekli: ,Viděl jsem ten film a vyplakal jsem si při něm oči a zároveň jsem se o sobě naučil něco nového.‘ “

My musíme uznat, že jí to určitě slušelo více než v těch bláznivých kostýmech. Všichni však chápeme, proč se touto cestou vydala. Zbývá nám už jen doufat, že se v budoucnu odkryje ještě více a že si ji užijeme i v dalších filmech. Jako herečka je totiž mimořádně nadaná.

 
 
 
View this post on Instagram

#AStarIsBorn. October 5

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Domů
Sdílet
Diskuse