Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. října 2018 20:12
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Inspiroval Drakea kontroverzní Tekashi 6ix9ine? Na skladbě MIA rapuje španělsky a doplňuje ho Bad Bunny

HUDBA
Uložit Uložené

Champagne Papi spojil své síly s jihoamerickým skokanem roku 2018 a výsledkem je skvělý latino banger.

Každý, kdo se alespoň trochu vyzná, tak ví, že Drake nemá limity, což nám dokazuje téměř neustále a jinak tomu nebude ani dnes.

Kanadská rapová superstar číslo jedna nespí na vavřínech a poctivě sleduje hudební scénu, přičemž dokáže dokonale odhadnout, jakým směrem je třeba se vydat. Nemluvíme přitom o vypočítavosti, ale o skvělém čichu na trendy, díky kterému je hlava OVO zaslouženě na trůnu celé branže.

Nikoho tak nemůže překvapovat jeho nejnovější spolupráce s jihoamerickým skokanem roku 2018 jménem Bad Bunny. 24letý rodák z Portorika vystřelil k hudebním nebesům podobnou rychlostí, jako v našich končinách dobře známý Tekashi 6ix9ine a na kontě má několik hitů se stamiliony zhlédnutí na YouTube.

Přesuňme se ale k dnešní novince nesoucí název MIA, ke které dostáváme rovnou i videoklip plný krásných žen, aut, módy a hlavně španělsky rapujícího Drakea. Nebudeme už ale prozrazovat více a raději si vychutnejte pravou zahradní party v latino stylu.

Dile que tú eres mía, mía
Tú sabes que eres mía, mía
Tú a mí me lo decías
Como yo te lo hacía

Domů
Sdílet
Diskuse