Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. října 2018 13:22
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Scarlett Johansson dostane za Black Widow 15 milionů dolarů, stejně jako Thor či Captain America za Infinity War

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Scarlett se nemíní vzdát své koruny nejlépe vydělávající ženy v Hollywoodu.

Scarlett Johansson je nejlépe vydělávající herečkou za rok 2018 (1. červen 2017 - 1. červen 2018), kdy se jí podařilo nashromáždit 40,5 milionu dolarů. Zdá se, že této korunky se neplánuje vzdát ani při dalším zhodnocení. Marvel totiž plánuje natočit sólovku Black Widow, v níž bude mít konečně prostor naplno zazářit.

Datum natáčení ani datum premiéry zatím neznáme, ale podle několika hollywoodských zdrojů si Scarlett přilepší o 15 milionů dolarů. Scarlett vydělala na Avengers 1 něco mezi 5-6 miliony dolarů, přičemž za Age of Ultron už dostala 5,5 až 7 milionů dolarů (původně se mluvilo o 20 milionech, což bylo ale nepřesné).

Nevíme, kolik vydělala za Infinity War, ale méně než 10 milionů dolarů to určitě nebylo. Hemsworth a Evans dostali po 15 milionech za Thor: Ragnarok, Civil War a Avengers 3 a 4, takže se jim Scarlettka nově vyrovná. Tato čísla však nemůžeme brát jako 100% pravdivá a přesná.

Sólovku by měla režírovat Cate Shortland (Lore, Berlin Syndrome). Půjde o první marveláckou ženskou režisérku. S natáčením by se mohlo začít už příští rok a počítá se s premiérou někdy v roce 2020. To by bylo 10 let poté, co se v MCU objevila vůbec poprvé (Iron Man 2).

  
PS: Brie Larson údajně dostane za Captain Marvel 5 milionů dolarů. Na nováčka jde o velkou částku. Spekuluje se, že je to právě kvůli obrovskému kontraktu na 7 filmů, což ale ona odmítá potvrdit.

Domů
Sdílet
Diskuse