Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. října 2018 13:32
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Macaulay Culkin ze Sám doma už nepůsobí jako drogově závislý. Vypadá zdravě a chce hrát ve Fantastických zvířatech 3

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Culkinův výraz naznačuje, že se hvězdě ze Sám doma daří.

Malého Macaulay Culkina jsme za našeho dětství zkrátka milovali. A co si budeme nalhávat? Milujeme ho dosud. České televize každoročně vysílají kultovní rodinné komedie Sám doma (1990) a Sám doma 2: Ztracen v New Yorku (1992), které se nám chtě nechtě dostaly postupem času pod kůži.

Macaulay Culkin ze Sám doma už nepůsobí jako drogově závislý. Vypadá zdravě a chce hrát ve Fantastických zvířatech 3
Zdroj: 20th Century Fox

V průběhu dospívání ale začala Culkinova kariéra rychle upadat a sám herec už o své působení ve světě filmů nejevil příliš velký zájem. Po určitých záběrech, kde Culkin působil opravdu zdrceně, se začaly objevovat i informace o jeho údajné drogové závislosti. V poslední době ale Macaulay Culkin vypadá stále lépe a lépe.

Úsměv na tváři sice mnohdy neodráží pravé vnitřní pocity, ale minimálně co se zevnějšku týká, Culkin si rozhodně polepšil. Na nedávném předávání cen American Music Awards v Los Angeles dokonce novinářům a fotografům zapózoval a nahodil několik zábavných úsměvů.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Nice to see a childhood hero, #MacaulayCulkin, looking healthy. 38 years young!

Príspevok, ktorý zdieľa @ daft_memes_and_more,

Zda se mu ještě někdy podaří prorazit ve filmovém byznysu, to nevíme, ale možná ani sám Culkin už o něco podobného nestojí a chce jít svou vlastní, zvláštní cestou. Přece jen, přístup jeho rodičů v kombinaci s rychle stoupající hereckou slávou mu obrátil život naruby.

Na druhé straně, ještě před nedávnou dobou prostřednictvím Twitteru nechal Culkin vzkaz autorce Harryho Pottera, J. K. Rowlingové, které se ptal, zda by pro něj neměla místo v dalším filmu. Pravděpodobně ale šlo spíše o vtip.

Domů
Sdílet
Diskuse