Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. října 2018 16:34
Čas čtení 0:00
Richard Balog

10 nejlepších tenisek roku 2018, které obohatí každou sbírku

MÓDA
Uložit Uložené

Od ikonických Air Max 1 až po futuristické kousky módních domů. Svět tenisek rozhodně neusnul na vavřínech.

Tenisky a celkově dění okolo nich jsou v posledních letech fenoménem, který uchvátil desetitisíce lidí napříč celým světem, což znamená i zvýšenou poptávku. Nejžhavější kousky samotných značek, respektive zvučných kolaborací se vyprodávají během pár minut a lidem s pomalejšíma rukama častokrát zůstávají jen oči pro pláč, bohužel.

Dnešním článek se podíváme na 10 nejzajímavějších párů, které zatím vyšly v roce 2018 a většina z nich patří do uvedené skupiny „těžko dostupných“. Limitované modely jsou v 99 procentech případů těmi nejkrásnějšími, přičemž náš seznam je toho důkazem, protože v něm figurují krásky typu Y-3 Kaiwa, React Element 87 od Nike nebo Yeezy Boost Wave Runner 700.

Více už ale prozradí následující řádky, respektive záběry. Vaše názory si rádi přečteme v komentářích na samém konci článku.


Nike React Element 87

Jako první tu máme výjimečné a také nejkrásnější tenisky z dílen Nike za rok 2018. Model React Element 87 způsobil obrovskou vlnu zájmu, což nás vůbec nepřekvapuje, neboť disponuje unikátní podrážkou či mírně transparentním svrškem.

Tím nejlepším je samozřejmě OG provedení v červeno-bílo-modré kombinaci, která byla vyprodána téměř okamžitě a její resell cena začíná na úrovni přibližně 8 500 korun. Rozhodně však za to stojí.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by HIGHSNOBIETY (@highsnobiety) on

Reebok Daytona x Pyer Moss

Jméno Pyer Moss je aktuálně velmi žádané v rámci módního průmyslu a tohoto faktu šikovně využívá Reebok. Původem britská značka nastupuje na vlnu chunky sneakers, respektive retro vzhledu 90. let minulého století a servíruje nám podařený kousek.

Příjemná hra barev a materiálů s nenuceným brandingem na nás zapůsobila, přičemž navíc disponuje svérázným vzhledem, a to velmi ceníme. Oficiální prodej byl spuštěn 20. října, a tak při troše štěstí ještě možná najdeš vhodnou velikost u některých prodejců.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Pyer Moss (@pyermoss) on

Air Jordan IV x Levi's

Fúze basketbalové obuvi a denimu v podání dvou snad největších hráčů ve svém oboru dopadla i letos na jedničku s hvězdičkou. Model s pořadovým číslem 4, ve kterém brouzdal po hřišti Michael Jordan v dobách své největší slávy, je nesmrtelný a zajímavý bude i za 20 let.

Ikonická silueta se dočkala riflového povrchu a ze světlého provedení nedokážeme spustit oči, přičemž litujeme, že jsme se o ně aspoň nepokusili, ale stává se... Za zmínku stojí také Air Jordan IV na featu s umělcem KAWS, avšak nechtěli jsme dávat do jednoho souhrnu dvě stejné siluety.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa HIGHSNOBIETY (@highsnobiety),

adidas Yeezy Boost 700 'Wave Runner'

Ano, ano a ještě jednou ano, Kanyeho chunky sneakers nás dostaly už koncem minulého roku, ale větší release date měly až v průběhu toho letošního. Nenucená silueta a příjemné barevné sladění dělají z modelu Wave Runner našeho favorita tohoto výběru.

Daleko od pravdy nebudeme ani s tvrzením, že jde o nejkrásnější tenisky z rukou Yeezyho pod hlavičkou německého giganta adidas. Pokud ještě stále nemáš svůj pár, ale rád bys to urychleně změnil, tak neváhej a najeď na market.refresher.sk, kde je najdeš snad ve všech možných velikostech.  

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa HIGHSNOBIETY (@highsnobiety),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa HIGHSNOBIETY (@highsnobiety),

Converse Chuck Taylor  x Off-White

Nesmrtelná klasika, kterou milují všechny věkové kategorie a uchovává si šmrnc i po desetiletích na trhu, což je obdivuhodné. „Číny“ jsou přesně ten typ obuvi, po kterém se vyplatí sáhnout a v úpravě od stále populárnějšího Virgila Abloha a jeho týmu Off-White byly povýšeny na zcela nový level.

K modelu Chuck Taylor ani nemáme co dodat, protože jde o záležitost, jakou se podaří navrhnout jednou za pár let...

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa HIGHSNOBIETY (@highsnobiety),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa HIGHSNOBIETY (@highsnobiety),

Y-3 Kaiwa

Do vln chunky sneakers se ponořil i japonský mág Yohji Yamamoto, který do své kolekce Y-3 pro období podzim/zima 2018 zakomponoval obuv s futuristickým vzhledem. To sice není žádnou novinkou jeho práce pro adidas, avšak model s názvem Kaiwa pořádně zamíchal kartami na trhu, a to nás v daném případě mimořádně potěšilo.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Y-3 (@adidasy3),

Balenciaga Track Trainers

Francouzský módní dům zaznamenal pod vedením Demna Gvasalia okamžitý úspěch, a to nejen díky oblečení, ale i obuvi, kterou dokáže šokovat a upoutat pozornost.

Stačí si vzpomenout na modely Speed Trainer či Triple S bourající všechny stereotypy. Jinak tomu není ani v případě tohoto kousku vhodného i na lehčí víkendovou turistiku. Dokonalá hra barev, neokoukanost tvarů a v neposlední řadě také zvuk nápisu Balenciaga na přední části jsou trefou do černého.

V případě, že patříš mezi horních 10 tisíc, tak navštiv například oficiální stránku zmiňované značky a naplň své duševní potřeby.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa END. (@end_clothing),

Prada Cloudbust

V cenové kategorii 13 tisíc korun a výše ještě chvilku zůstaneme, jelikož další v pořadí jsou futuristické tenisky z dílen Prada, které už okusil například i takový A$AP Rocky.

Kousek navržený hned ve třech výškových stupních sice nebude po chuti každému, ale o tom high fashion přece nikdy nebyla... Neonové barvy, oblé tvary a popruhy jsou snovou kombinací, kterou do svého repertoáru zařadí jen ti nejodvážnější a my bychom s tím problém rozhodně neměli, nebýt ceny...

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Prada (@prada),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa PRETTY FLACKO (@asaprocky),

Nike Air Max 1 DLX x Atmos Japan

Pomalým tempem se přesuneme k předposlednímu páru v rámci dnešního výběru a opět se vrátíme k Nike. Tentokrát ve spojení s japonským prodejcem Atmos Japan.

Model Air Max 1 měl na nohách už každý správný fanoušek tenisek, a to ani nemluvíme o tom, že očekáváme jejich velkou popularitu v nejbližším období, ale necháme se překvapit. Každopádně, kolaborace mezi uvedenými značkami jsou vždy oku lahodící a letošní dílo není výjimkou.

Stačí se podívat na následující sérii snímků a bude ti ihned jasné, z jakého důvodu.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa atmos japan official (@atmos_japan),

adidas Yeezy 500 'Blush'

Kanye West postupně plní svá slova a yeezys mají po čase už opravdu všichni, z čeho jsou smutní všichni reselleři toužící po okamžitém velkém zisku. Smůla. Paradoxem je, že k této situaci dochází až v časech, kdy tenisky za něco stojí, a tím myslíme povedený vzhled.

My jsme se rozhodli pro provedení s přívlastkem Blush, ale vysloveně špatné není žádné a právem se tak umisťuje v žebříčku nejkrásnějších tenisek roku. Samozřejmě, dané krásky najdete v různých velikostech i na market.refresher.sk.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa ☻ (@rxxexxo),

V případě, že se o módní dění zajímáš i trochu blíže, určitě nezapomeň navštívit naši stránku Móda Refresher, která ti poskytne vždy jen ty nejzajímavější a nejžhavější informace z módního světa. Děkujeme za podporu!

Domů
Sdílet
Diskuse