Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. října 2018 19:52
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Jonaha Hilla nazývali tlustým a neatraktivním. Talentovaný herec v mládí trpěl

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Proměnlivá váha byla pro Jonaha peklem.

Stále populárnějšího Jonaha Hilla zřejmě znáš z dvoudílné akční komedie 21/22 Jump Street, ze Scorseseho Vlka z Wall Street či z kriminální komedie War Dogs. Kromě svého netradičního humoru byl Hill pokaždé výrazný i proměnlivou váhou, která se bohužel většinou pohybovala v hodnotách nadváhy.

Poslední dobou ale můžeme pozorovat jeho změnu fyzické kondice, díky které, zdá se, nabyl zdravé sebevědomí. „Koncem teenagerských let jsem se stal slavným a větší část dospělosti jsem následně strávil posloucháním toho, jaký jsem tlustý, ohavný a neatraktivní,“ prohlásil Jonah v nedávném interview.

Dále dodal, že až za poslední 4 roky si uvědomil, jak moc ho tato slova dokázala zasáhnout. „Skutečně věřím, že každý najde momentku z mládí, za kterou se stydí. U mě mluvíme o 14letém neatraktivním chlapci s nadváhou, který se cítil ošklivý, poslouchal hip-hop a velmi toužil po přijetí komunitou skaterů,“ řekl o svém mladém já.

Nepříjemné mládí má už ale za sebou a jeho fyzická kondice je na tom pořád lépe a lépe. Během interview hovořil o těžké minulosti poměrně uvolněně a samotná moderátorka, jeho věrná fanynka, byla velmi potěšena, že se se svými potížemi dokázal vyrovnat.

Těžké zkušenosti ze života podle všeho přenesl i do svého kritiky chváleného debutového snímku Mid-90s. Film bude totiž příběhem o dospívání, které může být pro mnohé mladé lidi obdobím plným trápení. A Jonah dobře ví, o čem mluví.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jonah Hill (@jonahhill),

Domů
Sdílet
Diskuse