Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. října 2018 13:22
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ty Nikdy má na druhém labelovém albu o jednoho člena více. Poslouchej AKTA X

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Avizované album už československého labelu Ty Nikdy je konečně venku. Co všechno se změnilo od vydání desky Label?

Ty Nikdy sice patří k nejaktivnějším hudebním vydavatelstvím v Česku, ale i přesto jsme se společné labelové desky poprvé a zatím i naposledy dočkali v roce 2012. Tehdy kluci dokázali vydat projekt, který snad dokonale charakterizoval jejich pozici v rámci pomyslné scény a na své si přišli všichni fanoušci.

Od této doby se pochopitelně každý z členů posouval vpřed díky vlastní tvorbě a celá sestava se opět ve studiu setkala v první polovině tohoto roku, kdy jsme se dozvěděli, že se chystá další společný projekt. Tenotkrát i s novým členem Matysem, který dokázal do Ty Nikdy přinést nový vítr.

Album AKTA X vychází oficiálně právě dnes. Už ho najdeš na oficiálním Ty Nikdy YouTube kanálu a také na streamovacích službách jako Apple Music a Spotify. Celkově projekt obsahuje 12 skladeb a minutáž se blíží k hodině, takže jde o skutečně poctivou nálož lyrického rapu.

Už jsme se dočkali i dvou videoklipů a snad jsou v plánu i další. Zatím si však vychutnej samotné album a v komentářích nám dej vědět, kteří interpreti a tracky tě zaujali nejvíce.

Domů
Sdílet
Diskuse