Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. prosince 2018 11:21
Čas čtení 0:00
Lucia Čakyová

Netradiční Airbnb na Havaji nabízí ubytování vzdálené 6 kilometrů od aktivní sopky

ZAJÍMAVOSTI AIRBNB
Uložit Uložené

Jsi dobrodružný typ? Pak bude pro tebe toto ubytování jako stvořené.

O Havaji se říká, že je to země ostrovů, květů a sopek. Mnoho z nich je stále aktivních, a tak může být pobyt v této nádherné dovolenkové destinaci často nebezpečný. Někteří cestovatelé si z toho příliš těžkou hlavu nedělají a podobné destinace vyhledávají. A přesně pro akční dobrodruhy tu máme jeden tip na netradiční ubytování.

Portál Airbnb nabízí ubytování na Havaji vzdálené jen šest kilometrů od aktivní sopky s názvem Kilauea. Za částku 141 eur (3 460 Kč) na noc může být maličký domeček s názvem Phoenix House i tvůj.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa feeldesain (@feeldesain),

Hostitelka slibuje jedinečné útočiště s impozantním výhledem na vulkán pro ty, kteří hledají klidné místo k odpočinku. Zvenku to sice vypadá trochu jako opuštěná chatrč, ale nedej se zmást, uvnitř najdeš malý kuchyňský kout, ložnici s dvoulůžkovou postelí a velkými okny či vybavenou koupelnu. Samozřejmostí je i Wi-Fi, kdybys náhodou zatoužil po kontaktu s civilizací.

Doporučeno
Toužíš po izolaci od okolního světa? Pronajmi si plovoucí vilu na pobřeží Austrálie Toužíš po izolaci od okolního světa? Pronajmi si plovoucí vilu na pobřeží Austrálie 15. dubna 2020 14:27

Hodnocení ubytovaných hostů jsou většinou pozitivní a oceňují zejména čistotu, absolutně jedinečnou lokalitu v blízkosti světoznámého Národního parku Havajské vulkány, přívětivou hostitelku Jade a designově atraktivní interiér.

Je třeba však počítat s tím, že se sopka považuje za jednu z nejaktivnějších na Havaji a od roku 1983 neustále vybuchuje, takže ubytování není nic pro strašpytly. A abychom nezapomněli, hostitelka Jade tě ráda naučí jógu, takže pokud chceš přijet z dovolené jako znovuzrozený, už víš, kam zamířit.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Alejandro Ortiz "Matu" (@yosoymatu),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Luxury Travel, Style & Beauty (@euriental),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Ting Kelly (@tingocean),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa ArtisTree (@artistree_treehouse),

Domů
Sdílet
Diskuse