Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. listopadu 2018 18:50
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Smack a Sergei B. tě naučí nová slova, která v slovníku nenajdeš

HUDBA ČESKÝ RAP SERGEI BARRACUDA
Uložit Uložené

Po Skončila Show tu máme další banger, kde nás raperské duo učí, co znamená Pumelenice.

Smacka čeká již v pátek, 16. listopadu obrovský koncert na pražském Výstavišti, kde se představí společně s více než dvěma desítkami domácích a zahraničních interpretů i DJs. Již nyní je snad všem jasné, že po sedmi vyprodaných Roxy nás čeká posun úrovně o několik příček výše.

Při této příležitosti již Smack před pár dny vydal první sloku z avizovaného pokračování oblíbených projektů Iscream a dnes jsme se dočkali další nové skladby. Tentokrát jde o věc z chystaného 160 EP, která dostává název Pumelenice a autor si na ni přizval i hosta Sergeie Barracudu. I když kluci sklidili vlnu kritiky od fanoušků při vydání Skončila Show, s odstupem času už lidé záměr pochopili a jinak by tomu nemělo být ani dnes.

Bohužel, v tomto případě jsme se zatím nedočkali videoklipu, ale pevně věříme, že banger zazní živě i během pražské zastávky Začala Show Tour. Jen pro doplnění, lístky si můžeš ještě posledních pár hodin zakoupit v předprodeji. Teď už ale samotná novinka.

Domů
Sdílet
Diskuse