Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. listopadu 2018 11:01
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Kamu má kouzelnou knihu, raper se chystá žalovat Fortnite

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Další středeční Freshnews jsou venku a s nimi i dávka novinek a také exkluzivní rozhovor.

Tradičně ve středu v 18:00 se setkáváme u českých Freshnews a dnes se konečně dozvíš jeden z důvodů, proč jsme se vlastně s tímto formátem rozšířili i do Česka. Kromě aktualit z domova a ze světa už ze slovenské verze víš, že si často na natáčení zveme hosty, takže nyní můžeme zvát i více pražských.

Do komentářů nám tedy nezapomeň napsat, kdo by měl být v dalším díle. Dnes nás navštívila kuchařka, cestovatelka a aktuálně i spisovatelka Kamu, která vyprávěla více o své nové knize a také aktivitách.

Dozvíš se i novinky ze světa hudby, aut či filmů, uplynulých pár dní bylo navíc bohatých na bizarnosti všeho druhu. Jak tě může zachránit selfie, jak vypadá pořádně hrozivá nehoda a proč raper žaluje Fortnite, se už však dozvíš ve videu. V závěru ještě najdeš reportáž z Velvet Baru v Bratislavě, který je aspirantem na nejluxusnější klub vůbec.

Domů
Sdílet
Diskuse