Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. prosince 2018 0:05
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Deontay Wilder tvrdí, že se Fury nestihl postavit do 10 sekund. Měl prohrát hned ve 12. kole

SPORT
Uložit Uložené

Americký boxer věří tomu, že vyhrál.

Největší tématem uplynulého víkendu byl jednoznačně zápas Deontaye Wildera proti Tysonu Furymu. Britský boxer se vrátil zpět do ringu poté, co se poslední půlrok pouze oťukával a dostával do formy.

Předtím byl závislý na kokainu, alkoholu a skončil v depresích, jenže zlomit se nenechal. Do souboje vyběhl nebojácně, první kola výrazněji dominoval a nebýt dvou knockdownů v devátém a dvanáctém kole, zřejmě by domů odkráčel jako vítěz.

Wilder však prokázal své dynamitové údery. V devátém kole se Fury zvedl z podlahy velmi rychle a řeč o potenciální prohře po počítání nepřichází v úvahu, avšak ve dvanáctém kole vypadala situace poněkud rozdílně. Fury po tvrdé kombinaci úderů zůstal ležet na zemi, a když se najednou zvedl, sotva se vešel do limitu 10 sekund.


Deontay Wilder situaci po pár dnech vnímá trochu jinak. Na svůj Twitter zavěsil video, které podle něj dokazuje, že Fury počítání nestihl a měl prohrát rovnou na začátku dvanáctého kola po knokautu. Wilder povzbudil fanoušky, aby mu podobných analýz zápasu posílali více, protože on prý jednoznačně vyhrál.

Na sociálních sítích mu hned začali odpovídat fanoušci Furyho stylem, že kdyby byli na jeho místě oni, styděli by se cokoli prohlašovat a raději by se radovali z remízy. Zda se Fury opravdu v limitu postavit nestihl, nebo jen Wilder hledá výmluvy, na to si už musíš vytvořit názor sám.

Domů
Sdílet
Diskuse