Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. prosince 2018 23:58
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

KFC začalo prodávat dřevo do krbu, které voní jako smažené kuře

GASTRO KFC
Uložit Uložené

Známá společnost ti chce kuřetem provonět celé obydlí.

Společnost KFC se ve svém marketingu nebála nikdy experimentovat. I proto si pro své zákazníky připravila speciální vánoční akci. Zřejmě jsi nikdy nepřemýšlel nad tím, zda by tvé obydlí mohlo vonět jako smažené kuřecí kousky, ale pracovníci v KFC na této vůni v posledních měsících usilovně pracovali.

Vymysleli díky tomu dřevo do krbu, které si můžeš pořídit za přibližně 500 Kč a ihned po příchodu domů budeš moci přemýšlet nad tím, zda jsi vešel do restaurace KFC, nebo do svého útulného obydlí.

KFC predáva drevo do krbu, ktoré vonia ako vyprážané kura
KFC predáva drevo do krbu, ktoré vonia ako vyprážané kura Zdroj: KFC

Od včerejšího dne si na stránce KFCFirelogs.com můžeš opatřit dřevo i pro sebe. Samozřejmě, nemůžeš počítat s tím, že ti bude v krbu hořet celé dny a cena není nejnižší, avšak KFC slibuje autentickou vůni podle ověřeného receptu KFC 11 Herbs and Spices. Zakoupit kousek dřeva bude možné jen do vyprodání zásob.

Zástupce KFC Andrea Zahumensky, s podezřele česky znějícím jménem, prohlásil, že společnost byla odjakživa hrdá na svou pozici, díky které dokážou své kuřecí kousky spojovat celé rodiny u kyblíku plného křídel.

Doporučeno
Otestovali jsme snídaně z fastfoodů. Víme, kde si dáš tu nejlepší a kterému místu se vyhnout obloukem Otestovali jsme snídaně z fastfoodů. Víme, kde si dáš tu nejlepší a kterému místu se vyhnout obloukem 25. února 2024 10:00

Společnost konstatovala, že se jí konečně podařilo spojit všechny součásti, které tak milují – rodiny, kamarády a smažené kuře – a setkají se u krbu s vůní křupavého kuřete. Nejde přitom o první bláznivý nápad americké firmy, před dvěma lety vymyslela opalovací krém vonící jako smažené kuře.

KFC predáva drevo do krbu, ktoré vonia ako vyprážané kura
KFC predáva drevo do krbu, ktoré vonia ako vyprážané kura Zdroj: tumblr
Domů
Sdílet
Diskuse