Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. prosince 2018 22:50
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Legendárního moderátora 90. let Slávka Bouru obvinili za pašování drog. Může jít až na 18 let do vězení

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Moderátorská ikona 90. let má velký problém. Problém, který může skončit až odnětím svobody.

Bývalý moderátor Novy, Slávek Boura, jenž proslul moderováním pořadů Rande a Vabank, byl obviněn z pašování drog. Podle policejní zprávy byl součástí sítě drogového gangu, který vypátrali v rámci akce Vombat letos v létě. 

Moderátor tuto vinu odmítá. „Jeden můj známý z toho byl obviněný, a protože mi zabezpečoval cesty do zahraničí v rámci zjišťování věcí kolem nové cestovní kanceláře, tak jsem do košíčku s těma lidma spadl taky,“ potvrdil samotný Slávek pro Blesk.cz. 

V případě, že se vina potvrdí, hrozí mu 10 až 15 let za mřížemi. Tři kurýři už trest dostali. 

Sám toto obvinění bere jako vtip. „Hlavně jsem se tomu smál, je to pro mě absurdní věc. Já, kterej bojuju celej život proti drogám! Přijde mi to jako černý humor,“ myslí si bývalá moderátorská ikona z Novy. 

Pořad Rande patří do sbírky kultovních pořadů z devadesátých let. Televizní kultura byla v této naprosto odlišná a diváci se tak mohli na obrazovkách těšit z mnohdy příšerných výkonů soutěžících celé plejády různých zábavných pořadů.

Slávek Boura se stal na internetu virálním zejména díky youtubovému kanálu CaryMaryFuck, kam byly nahrávány vtipné sestřihy právě z pořadů podobného formátu, jakými je Rande nebo Vabank, a věšteckých televizních dýchánků.

Pokud si chceš naplno zavzpomínat na legendární pořady z devadesátek, jako třeba Peříčko, které vysílalo podprahové zprávy, mrkni na náš článek

Domů
Sdílet
Diskuse