Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. prosince 2018 19:49
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Český MMA šampion Karlos „Terminátor“ Vémola si vzal do parády Policii ČR. Jak to dopadlo?

SPORT POLICIE ČR
Uložit Uložené

Jak to vypadá, když MMA zápasník školí strážce zákona? To vám ukáže nové video od Policie ČR.

I naši strážci zákona se potřebují neustále zlepšovat, aby mohli svoji práci vykonávat co nejlépe. To platí i pro jejich fyzickou připravenost a schopnost pachatele co nejúčinněji zneškodnit, a proto si na trénink před pár dny přizvali odborníka na slovo vzatého – Karlose „Terminátora“ Vémolu.

Jak Policie ČR uvádí v popisku pod videem, český MMA zápasník poskytl policistům „mnoho cenných rad a předvedl různé bojové techniky ze své bohaté zápasnické praxe“. Naučené chvaty si následně mohli policisté pod Karlosovým dohledem na vlastní kůži vyzkoušet.

„Cvičení se zúčastnilo několik desítek policistů včetně organizátora celé akce Tomáše Pelešky, který je v současné době také aktivním zápasníkem,“ uvádí dále Policie ČR.

Není tedy pochyb o tom, že speciální trénink byl pro policisty nemalým přínosem a nabytých poznatků budou čerpat i při řešení problémů přímo na ulici. 

Domů
Sdílet
Diskuse