Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. prosince 2018 20:41
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Kylie Jenner vydělala tolik, co Jay-Z. Forbes zveřejnil jména nejbohatších amerických celebrit

ZAJÍMAVOSTI FORBES
Uložit Uložené

V žebříčku dominují zejména filmoví režiséři, ale zahanbit se nedala ani nejmladší Kardashianka.

S blížícím se koncem roku můžeš na našem webu najít různé žebříčky, které sumarizují data za uplynulých 12 měsíců. Jejich největším zhotovitelem je právě světoznámý magazín Forbes. Ten pravidelně sestavuje seznamy nejlépe placených lidí z různých odvětví. Tentokrát přichází se seznamem nejbohatších amerických celebrit za poslední rok.

V žebříčku se umístily různorodé celebrity jako režiséři, herci, rapeři, sportovci, umělci či modelky. Úplně první místo obsadil známý filmový režisér a otec série Star Wars George Lucas s majetkem ve výši až 5,4 miliardy dolarů. Na druhé příčce se umístil opět další režisér a producent Steven Spielberg s výdělkem 3,7 miliardy dolarů.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kylie (@kyliejenner),

Vůbec poprvé se v tomto žebříčku objevila i 21letá modelka a podnikatelka Kylie Jenner, které se podařilo umístit hned na páté příčce, kterou však sdílí i s raperem Jay-Z. Oba si dokázali vydělat neuvěřitelných 900 milionů dolarů.

Doporučeno
Vondroušová, Calin i Formanová. Forbes představil výběr 30 pod 30, podívej se na celý seznam Vondroušová, Calin i Formanová. Forbes představil výběr 30 pod 30, podívej se na celý seznam 31. ledna 2024 11:00

Kylie je navíc díky příjmům z Instagramu a vlastní velmi úspěšné značce kosmetiky Kylie Cosmetics na nejlepší cestě stát se nejmladší miliardářkou světa. Forbes odhaduje, že pokud se Kylie bude takto dařit i nadále, za chvíli může dokonce trumfnout i zakladatele Facebooku Marka Zuckerberga.

Nejbohatší americké celebrity 2018 podle magazínu Forbes:

1. George Lucas – 5,4 miliardy dolarů
2. Steven Spielberg – 3,7 miliardy dolarů
3. Oprah Winfrey – 2,8 miliardy dolarů
4. Michael Jordan – 1,7 miliardy dolarů
=5. Kylie Jenner – 900 milionů dolarů
=5. JAY-Z – 900 milionů dolarů
7. David Copperfield – 875 milionů dolarů
8. Diddy – 825 milionů dolarů
=9. Tiger Woods – 800 milionů dolarů
=9. James Patterson – 800 milionů dolarů

Domů
Sdílet
Diskuse