Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. prosince 2018 13:59
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Putin chce cenzurovat rap, Sinai nahraje track s DJ Wichem a Refresher vyzkoušel Pornhub premium

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Vítej u pokračování Freshnews – přehledu aktuálních novinek za uplynulých pár dní.

Vánoce se sice nezadržitelně blíží, ale doma ani ve světě to stále nevypadá na svátky klidu a pohody. Žije to přesně tak, jak během celého roku a přehled konfliktů, překvapivých novinek a aktualit pro tebe máme i dnes.

Tentokrát tě budou Freshnews provázet moderátoři Petra a Martin, který je naší novou posilou v českém týmu. Setkávat se s ním budeš o něco častěji a určitě nám dej vědět, jak se ti jeho výkon líbil. Už tradičně jsme si pro tebe připravili novinky z lifestyle světa a také naší dílny. Zároveň platí, že jsme všechny informace před zveřejněním ve videu zpracovali v článcích, takže v případě, že tě něco zaujme, můžeš si přečíst i více díky linkům v popisu videa.

Pokud tě tedy zajímá, co si o beefu Kanyeho a Drakea myslí Snoop Dogg, případně co chystá Láďa Sinai v nejbližším období, určitě si pusť nejnovější Freshnews.

Domů
Sdílet
Diskuse