Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. prosince 2018 1:37
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Separ, Lvcas Dope a DJ Wich si užívají slunnou Kalifornii

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Jedna z nejoblíbenějších skladeb z projektu Diamant dostává videoklip z Ameriky.

V druhé polovině roku 2018 se o slovo společným albem přihlásila dvojice DJ Wich a Lvcas Dope. Toto relativně překvapivé spojení dopadlo v konečném důsledku více než dobře a v rámci českých alb máme možnost slyšet progresivní projekt, který je důkazem, že legendární producent a autor hitů starých skoro dvě dekády se stále dokáže přizpůsobit nové škole.

Ta si zároveň drží svou kvalitu a výsledkem je Diamant. Už jsme se dočkali několika videoklipů a dnes přichází na řadu další, tentokrát ke skladbě Lítat se Separem. Pokud jsi před pár týdny pozorně sledoval instagramové příběhy této trojice, asi ti neušlo, že strávili pár dní za velkou louží, konkrétně v Kalifornii.

Všem bylo asi jasné, že kluci se na druhé straně planety nesetkali náhodou, a tak bylo jen otázkou času, kdy přijde výsledek. Toho jsme se dočkali právě teď a jak už asi tušíš, klip tě na chvíli opět vrátí do teplého léta a navodí pozitivní atmosféru.

Domů
Sdílet
Diskuse