Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. ledna 2019 10:24
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Conor McGregor se znovu utká s Nurmagomedovem. Na odvetu se mají fanouškové těšit ještě letos

SPORT
Uložit Uložené

Po prvním souboji si chce McGregor spravit náladu.

Šéf UFC Dana White prohlásil, že Conor McGregor se znovu postaví do oktagonu s Khabibem Nurmagomedovem. Říjnový vzájemný duel přinesl obrovskou show, které dominoval ruský bojovník, ba co víc, po skončení zápasu Rus vyskočil z klece a napadl lidi z irského týmu za to, že ho neustále provokovali a nadávali mu.

I proto rozjela nevadská komise, pod jejíž hlavičkou se zápas organizoval, vyšetřování, Nurmagomedov nedostal své peníze a rozhodnutí se točila  i kolem distanců.

Situace byla dlouho nejasná, ale pokud existuje člověk, který ví, jak by celé disciplinární řízení mělo dopadnout, je to definitivně Dana White.

Šéf UFC si sedl před kameru pro portál TMZ a vyprávěl o tom, co se bude dít v roce 2019. Odveta McGregor vs. Nurmagomedov by se měla uspořádat v následujících měsících, kdy se uklidní situace se zmíněnou nevadskou komisí.

Conor McGregor si zřejmě potřebuje napravit chuť i reputaci poté, co ho v prvním souboji Nurmagomedov zničil.

Ačkoliv Khabib zpočátku váhal a raději vyzýval Mayweathera, White jej lze přesvědčil, protože popularita ruského bojovníka po zápase vystřelila do výšin. V odvetném souboji si proto určitě zaslouží vyšší finanční odměnu, což by ho mohlo motivovat, aby se Irovi s radostí postavil znovu.

Domů
Sdílet
Diskuse