Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. ledna 2019 12:53
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Sedmnáctiletý ruský Hulk debutoval v MMA. V oktagonu předvedl divočinu a svého soupeře zničil, i když nemá moc zkušeností

SPORT
Uložit Uložené

Aschab Tamajev si vyzkoušel boj v kleci poprvé na profesionální úrovni.

 

Jméno Aschab Tamajev ti zřejmě mnoho neříká. Není divu, mladý Rus je totiž populární zejména ve své domovině. Postupně však proniká i do zahraničí, protože v minulosti se několikrát dostal do světových médií, když se na internetu chlubil svým extrémním posilováním.

Aschab na sobě dlouho makal, o čemž svědčí i fakt, že má ve svých 17 letech neuvěřitelně mohutný krk a bicepsy mu trhají oblečení. Díky své postavě si už dokonce vysloužil přezdívku ruský Hulk, a tak mu po posilování nezbývalo než zkusit štěstí v MMA.

Na vstup do oktagonu se usilovně připravoval a ve svém debutovém zápase se postavil proti neznámému bojovníku Marvinovi. Marvin na první pohled vzbuzoval respekt a úctu, protože měl tělo pokryté mnohými tetováními, avšak Aschab se nenechal zaskočit.

Na svého soupeře okamžitě vyletěl, přičemž ho nezastavilo ani to, že neměl prakticky žádné zkušenosti z tvrdých profesionálních soubojů. Rus soupeře ničil, vícekrát ho dostal na podlahu a uštědřil mu nejen údery do hlavy, ale i kopance.

Soupeř Marvin nakonec nemohl v souboji pokračovat, a tak bylo jasné, že si Aschab připíše na konto svou první výhru. Pokud takto bude pokračovat, začne pracovat na své technice, stylu a bránění, možná se jednou dostane i do prestižnějších MMA organizací.

Domů
Sdílet
Diskuse