Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. ledna 2019 0:33
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Holič muži vyholil symbol přehrávání, protože mu ukázal pozastavené video, dle nějž chtěl účes

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Nejbizarnější zážitek z holičství, jaký jsi viděl.

Nejmenovaný Číňan zašel nedávno k holiči, protože měl pocit, že potřebuje nový sestřih. Vlasy mu už odrostly, tak hledal na internetu návrhy účesů, které by mu nejvíc slušely, a jeden se mu zalíbil.

Měl ho připravený na obrazovce svého telefonu, jenže když zastavil video, na displeji zůstal i znak přehrávání. Když se ho holič zeptal, jestli chce mít na hlavě i trojúhelník, vůbec ho nenapadlo, co tím myslí, a tak jen přikývl.

Uces s play buttonom
Uces s play buttonom

Neměl to dělat, protože holič si vzal jeho požadavek k srdci natolik, že mu na boční část hlavy opravdu vyholil symbol přehrávání. Chlapík byl překvapen, co mu to holič s vlasy udělal, ale už bylo zbytečné plakat nad rozlitým mlékem.

Raději se vícekrát vyfotil, přiložil k fotkám screenshot pozastaveného videa, podle kterého ho holič stříhal, a příspěvek zavěsil na čínskou sociální síť Weibo. Uživatelé si ho rychle oblíbili, protože desítky tisíc z nich se zřejmě dlouho tak dobře škodolibě nezasmály nepříjemné situaci svého krajana.

Uces s play buttonom
Uces s play buttonom
Uces s play buttonom
Uces s play buttonom
Domů
Sdílet
Diskuse