Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. ledna 2019 17:37
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Punisher si začína užívať zabíjanie a v prvom traileri 2. série je brutálnejší než kedykoľvek predtým

Punisher si začína užívať zabíjanie a v prvom traileri 2. série je brutálnejší než kedykoľvek predtým
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Už len 8 dní nás delí od vysnívanej premiéry 2. série.

Tak sme sa dočkali aj toho oficiálne traileru. Vďaka nemu vieme, že sa Frank ocitne v akejsi barovej bitke pri ochrane jedného dievčaťa. Akosi sa to ale zvrtne a on zistí, že sa namočil do niečoho väčšieho. A to Franka nikdy nevystraší. Začína sa tak hon na mafiu a nebezpečných ľudí, pričom bude nášmu hrdinovi dýchať na krk aj Billy Russo, jeho niekdajší najlepší priateľ. 

Ten na svoje jazvy nezabudol a urobí všetko pre to, aby sa pomstil. Punisher tak bude opäť stál proti celej armáde, no bude mať aj spojencov. Vrátia sa zrejme všetci preživší z prvej série a zavíta aj detektív z Daredevila. Po zhliadnutí traileru nám je jasné, že 2. séria (možno zároveň aj posledná) si nebude dávať servítku pred ústa a Frank bude zase raz celý od krvi. Tak, ako to aj máme radi.

Ďalším záporákom, ktorý sa nejakým spôsobom pripletie Punisherovi do cesty, bude náboženský fanatik John Pilgrim (Josh Stewart). Jeho samotný herecký predstaviteľ sa vyjadril, že: „Na povrchu je kresťanským fundamentalistom, ktorý v sebe skrýva zlosť a hlboko pochovanú násilnú stránku. Práve tá sa však pomaly prebúdza.“ 

Vrátiť by sa mala aj Karen Page. Viac informácií sa o 2. sérii dozviete tu. Nám už iba ostáva dúfať, že bude 2. séria minimálne tak kvalitná ako tá prvá a že netflix seriál nezruší.

Domů
Sdílet
Diskuse