Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. ledna 2019 18:12
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

McGregor mě prosil, ať už je konec. Nurmagomedov se mu vysmál, odvetu s Irem prý ani nepotřebuje

SPORT
Uložit Uložené

Ruského bojovníka McGregor moc nezajímá.

Na začátku října se nemluvilo o ničem jiném než o souboji McGregora s Nurmagomedovem. I když měl Ir plná ústa odvážných řečí, skončil ve čtvrtém kole, kdy ho ruský bojovník škrtil a Conor musel v zoufalé situaci plácat, aby rozhodčí zápas ukončil.

Od té doby se již na internetu objevilo množství vyjádření a rozhovorů s oběma bojovníky, ale tentokrát Khabib trochu přitvrdil. Fanoušci mají možnost prohlédnout si krátké útržky z toho, kdy Rus vypráví o zápase s McGregorem. Prý by ho vůbec nemrzelo, kdyby se žádná odveta nekonala, protože on do celého zápasu s Irem šel kvůli pomstě a trestu.

Svého soupeře chtěl unavit a prohlásil, že když plácal na znak ukončení zápasu, pro Khabiba to znamenalo víc, než kdyby McGregora knokautoval. Ir dokonce údajně žadonil, aby už Khabib přestal a skončil, a tak měl pocit, že zápas lépe dopadnout nemohl. Kdyby ho prý knokautoval, lidé by tvrdili, že šlo jen o šťastnou náhodu, ale takto nikdo nemůže pochybovat o tom, kdo je lepším zápasníkem.

Nemyslí si, že by se s ním McGregor vůbec chtěl znovu setkat. V zápase cítil, jak je Khabib silný po fyzické i psychické stránce, a tak nemá smysl bojovat znovu. Uznal však, že prvních pár minut byl Conor dobrý, skvěle se pohyboval i udeřil, ale když se unavil, stal se z něho propadák.

Když přišla otázka, proč vlastně po skončení zápasu vyskočil z klece a napadl trenéra Dillona Danise, v krátkosti vysvětlil, že všichni ostatní trenéři byli prostě staří, a tak by se s nimi nemohl poprat. Celý rozhovor můžeš zhlédnout na přiložených videích.

Domů
Sdílet
Diskuse