Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. ledna 2019 10:16
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Milion+ má všechno jak banka, ve dvě ráno zažívá punk rock. Sleduj klip ke skladbě Hulila hulila

HUDBA ČESKÝ RAP RAP
Uložit Uložené

Kluci z M+ představují nové video a připomínají tak album KML, ke kterému zároveň probíhá soutěž pro hudební producenty.

Ještě v závěru roku přišel label Milion+ s velkým projektem, na kterém se podíleli všichni členové, a výsledek se právem těšil velké pozornosti. Kluci tak zpečetili velmi úspěšný rok 2018, během něhož se jako vydavatelství dostali na úplný vrchol nejen v aktivitě, ale i kvalitě. Budeme proto velmi zvědaví, co nás čeká v následujících měsících.

Nyní se někteří členové připomínají vizuálem k jedné z nejoblíbenějších skladeb z alba, která se díky Konexovu beatu stává v podstatě experimentální záležitostí. Hulila hulila však bude podle všeho po změně beatu v závěru rozbíjet kluby, na což se už nyní těšíme. Videoklip je v podstatě klasickou reprezent záležitostí, kde uvidíš Nik Tenda, Konexe, Karla i Hasana.

O jeho tvorbu se postaral Andreas Gold a my ještě dáváme do pozornosti Milion+ Remix Contest, v jehož rámci hledá český label šikovné producenty. Všechny důležité informace najdeš v samostatném článku o tomto projektu. Nezapomeň, že zapojit se můžeš jen do 11. února.

Domů
Sdílet
Diskuse