Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. ledna 2019 12:26
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Indigo a STEIN27 umřou jako chudí králové, vše dali svým fanouškům. Poslechni si novinku Tmavomodrej svět

HUDBA
Uložit Uložené

Mladí interpreti z české rapové scény opět dokazují, že pro starší kolegy už moc místa není.

 

Indigo i STEIN27 jsou již snad každému známá jména. První jmenovaný má za sebou dokonce vítězství v projektu Jägermeisteru, díky kterému dostal možnost spolupracovat s NobodyListenem na tracku 4B0082. Vznikl k němu i skvělý vizuál a nám bylo jasné, že když bude v aktivitě pokračovat, čeká ho velká kariéra.

Po delším čekání fanoušci dostávají další věc, tentokrát s hostujícím Steinem. Ten pochází z Brna a patří mezi skupinku raperů, které se daří sbírat slušné views na většině vydaných skladeb. Společně dali kluci dohromady novinku Tmavomodrej svět, která se nese v melancholickém duchu a adekvátně ji doplňuje i hudební produkce.

Tu si na starosti vzal Blood Flow a výsledek určitě stojí za poslech. Bohužel, v tomto případě jsme se nedočkali videoklipu. Indigo zároveň avizuje, že už 14. února spatří světlo světa i celé EP a jako bonus i vizuál s Persilem. Podle všeho půjde o zásadní moment v kariéře mladého rapera, a tak si ho určitě nenech ujít.

Domů
Sdílet
Diskuse