Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. ledna 2019 14:15
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Neznámý dobrák zaplatil 70 mrznoucím bezdomovcům hotel, když přišli o zdroj tepla

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Zachránil je před teplotami i minus padesát stupňů.

Jak jsme tě již informovali v tomto článku, do Spojených státech amerických dorazila obrovská zima. Zejména severozápadní státy bojují s teplotami až padesát stupňů pod nulou, což je v těchto lokalitách nevídané.

Nejhůře jsou na tom nepochybně bezdomovci, jejichž situace je v podobných mrazech opravdu neuvěřitelně kritická. Sedmdesát z nich žije ve stanech ve městě Chicago, které je mrazy rovněž silně zasaženo.

Bezdomovce ohřívaly tamní zásoby plynu, které lidé darovali v propanových bombách. Ty však vlivem zimy vybuchovaly, hasiči je proto zabavili a bezdomovci museli mrznout. Právě v obtížných situacích se však skutečné lidské vlastnosti ukážou nejvíce a tamní neznámý samaritán skutečně zazářil.

Všem sedmdesáti bezdomovcům zaplatil ubytování na několik dní v blízkém hotelu, což se lidé bez domova dozvěděli v momentě, když byli evaukovaní z lesa plného propanových bomb.

Bohužel není jasné o koho jde a s bezdomovci se ani nesetkal, svůj návrh řešil přímo přes městské úřady a jde tak o tajemnou osobu. Jeho čin však mohl klidně zachránit bezdomovce před umrznutím.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Craig Shimala (@cshimala),

Domů
Sdílet
Diskuse