Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. února 2019 14:48
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Lil Pump souloží ve Versace sandálech. Koupí ti kokain, ale jídlo ne

HUDBA
Uložit Uložené

Gucci Gang dostává prvního opravdu seriózního konkurenta. Lil Pumpovo Racks on Racks z hlavy nedostaneš.

Nová vlna současných amerických raperů má velmi silnou moc polarizovat publikum a jedním z nejpoctivějších reprezentantů je určitě Lil Pump. Jednoduché a často velmi mělké texty o ničem, chytlavá melodie a výstřední vzezření ho však dostaly mezi nejposlouchanější. Nyní přichází s novinkou, která ho může dostat v žebříčcích ještě výš, protože jde o slibného konkurenta jeho největšího hitu Gucci Gang.

Nová skladba dostává název Racks on Racks a pojednává především o autorově solventnosti. Už tradičně věnuje v textu pozornost drogám, ženám a všemu, co k tomu patří. Dočkali jsme se také doprovodného videoklipu, kde nechybí ženy, zbraně a vesmírná tělesa.

Může se to zdát jako neuvěřitelné, ale Lil Pump oslaví v srpnu tohoto roku teprve 19. narozeniny. Do komentářů nám nezapomeň napsat, jak se ti novinka líbí a zda si myslíš, že dokáže předběhnout zatím nejoblíbenější Gucci Gang.

Domů
Sdílet
Diskuse