Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. února 2019 12:09
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ektor a Yzomandias nemají čáry pika, ošklivý holky ani levný chlast

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Nejočekávanější spolupráce z Ektorova sólového alba Marko je venku. Poslouchej Yzomandiasovu sloku na skladbě pražského rapera.

1. března bude Ektor křtít své další sólové album v pražském Fóru Karlín a k dispozici je už jen posledních přibližně tisíc lístků, takže doporučujeme spěchat s nákupem. Již nyní je více než jisté, že Marka čeká vyprodaný sál a vše nasvědčuje tomu, že bychom se měli dočkat i živých hostovaček několika interpretů objevujících se na albu.

Nyní se fanoušci dočkali relativně překvapivé spolupráce, protože na jednu ze skladeb přijal pozvání Yzomandias z Milion+. Kolaborace dostává příznačný název Máme všechno, který určitě není třeba nikomu dále přibližovat. Podle očekávání jde o egotripovou záležitost, kde však oba ukazují svou formu a fanoušci si nepochybně přijdou na své.

Ani v tomto případě jsme se nedočkali videoklipu, ale věříme, že v dohledné době se již Ektor v této disciplíně polepší. I když pravdou zůstává, že na YouTube se jeho tvorbě daří i bez komplikovanějších vizuálů. Snad v pondělí už bude celý projekt k dispozici na streamovacích službách.

Domů
Sdílet
Diskuse