Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. března 2019 14:27
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Maxim Habanec: V Americe na mě vyběhl týpek s mačetou (Rozhovor)

SPORT
Uložit Uložené

S jedním z nejlepších českých jezdců jsme si popovídali o sportu, zážitcích, olympiádě a mnohém dalším.

V rozhovorech s inspirativními lidmi pokračujeme i dál a tentokrát jsme oslovili známého jezdce na skateboardu, který se díky svým ambicím probojoval až na světový vrchol a veřejnosti ukazuje, že i tato na první pohled „punková“ záliba může být i plnohodnotnou prací. Dnes má na kontě řadu ocenění, a pokud půjde vše podle plánu, Česko bude reprezentovat i na olympiádě.

I ta byla jednou z témat, o kterých jsme se s Maximem Habancem bavili, a tak se dozvíš, jak vlastně probíhá příprava i výběr sportovců a jaká jsou jeho očekávání. Vyprávěl také o svých zážitcích z cestování, kterých má nespočet, přičemž ne všechny dopadly pozitivně. Dozvíš se tedy, jak přiletěl do nesprávné destinace a jak ho okradli, když si vybíral peníze z bankomatu.

Naše moderátorka Petra zjistila i něco více o projektu Maxspace, který dává jezdcům možnost realizovat se, ale i o Skate of Mind a mnoho dalším. Pohodlně se tedy usaď a vychutnej si pár minut s talentovaným člověkem, který si pozornost určitě zaslouží.

Domů
Sdílet
Diskuse