Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. března 2019 14:08
Čas čtení 0:00
Vladimír Baško

Toto jsou nejvyhajpovanější noví rapeři, kterým bys měl v roce 2019 věnovat pozornost

Toto jsou nejvyhajpovanější noví rapeři, kterým bys měl v roce 2019 věnovat pozornost
Zdroj: Instagram
HUDBA RAP
Uložit Uložené

YNW Melly má na kontě spolupráci s Kanye Westem, Blueface s Cardi B. Sestavili jsme pro tebe krátký seznam nových interpretů, které bys měl letos sledovat.

Americká hiphopová scéna se obměňuje závratnou rychlostí, v historicky nejvyšším počtu nové hudby je stále obtížnější včas zaregistrovat interprety stojící za pozornost.

Rozhodli jsme se proto sestavit krátký seznam nejvýraznějších hiphopových jmen a jejich největších hitů, které bys měl letos rozhodně znát.

YNW Melly

Devatenáctiletý interpret se loni proslavil svou dojemnou, avšak zvláště neobvyklou skladbou s názvem Murder On My Mind, která vypráví o pomýšlení na vraždu a jeho kriminální minulosti. I přes gangsterské téma se však skladba díky unikátnímu melodickému projevu těší nesmírné oblibě, YNW Melly o vraždě mluví, jako kdyby šlo o čin z lásky.

Upřímná záležitost se spolu se spoustou dalších originálních skladeb nachází na jeho debutovém studiovém albu I Am You z léta minulého roku a už o několik měsíců později nás v lednu obšťastnil stejně úspěšným mixtapem We All Shine s hostujícím Kanyem Westem.

YNW Melly to však v dnešních dnech vůbec nemá jednoduché. Minulý měsíc byl obžalován z vraždy svých nejlepších přátel, které prý zastřelil v autě, zatímco ho řídil. Dohady policie nebudeme soudit, celý případ je přinejmenším zvláštní.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Free Melly & Melvin (@ynwmelly) on

Blueface

Cesta dnes už uznávaného interpreta je obzvláště komická. Blueface se poprvé proslavil v říjnu minulého roku virální skladbou Respect My Crypn, díky které se z něj stává internetové meme. Svým falešným projevem se totiž absolutně netrefuje do instrumentálu.

Doporučeno
Ďáblice v rouše beránčím Doja Cat se vrací s rapovým přídavkem. Scarlet 2 CLAUDE navazuje na démonické a krví nasáklé CD Ďáblice v rouše beránčím Doja Cat se vrací s rapovým přídavkem. Scarlet 2 CLAUDE navazuje na démonické a krví nasáklé CD 19. dubna 2024 15:00

Přesto je následně podepsán pod Birdmanovým Cash Money Records a prostřednictvím aktivit na svém instagramovém profilu neustále nabírá na popularitě. Projev evokující rapující postavičku z animáku fanouškům imponuje.

Jeho následující hit se stává hymnou. Mluvíme o melodické skladbě Thotiana, kterou svou slokou podpořili interpreti jako Cardi B, Nicki Minaj nebo YG, dočkala se také slovenské interpretace v podání Ega a HAHA Crew. Skladba je součástí mixtapeu Famous Cryp.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Blueface (@bluefacebleedem) on

Domů
Sdílet
Diskuse