Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. března 2019 21:28
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Youtubera Ondru Vlčka údajně zbil bratr jeho nezletilé přítelkyně. Kolemjdoucí to natočili

ZAJÍMAVOSTI YOUTUBE
Uložit Uložené

Záběry odhalují údajný útok na 22letého youtubera.

Youtuber Ondra Vlček, který dnes oznámil rozchod se svojí 13letou přítelkyní, čelil v posledních dnech kritice kvůli svému vztahu s nezletilou. Na paškál si ho vzali další youtubeři a uživatelé sociálních sítí. Mimoto se stal středem pozornosti médii.

Když dnes ráno v rozhovoru pro REFRESHER potvrdil, že se s dívkou pod zákonem rozchází a stejně tak učinil i ve svém videu na YouTube, vypadalo to, že bouře skončila. 

Doporučeno
22letý youtuber chodí se 13letou. Pedofil nejsem, sex spolu nemáme, říká 22letý youtuber chodí se 13letou. Pedofil nejsem, sex spolu nemáme, říká 25. března 2019 16:59

Jenže, jak tvrdí několikeří uživatelé Instagramu, Ondra Vlček měl být ještě během dneška napaden bratrem youtuberovy bývalé dívky. Vše se údajně odehrálo před OC Forum Nová Karolina v Ostravě.

Napadení je natočeno na videu, jehož pravost se nám nepodařilo ověřit. Nicméně, na Instagramu se objevují svědectví lidí, kteří údajný konflikt měli vidět a měli být svědkem toho, jak zkrvavený Ondra Vlček komunikuje s přivolanou policií.

Záběry z údajného napadení Ondry Vlčka 

Domů
Sdílet
Diskuse