Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. dubna 2019 12:20
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Cardi B si vysloužila o 20 nominací více než Nicki Minaj. Billboard Music Awards rozhodují o nejlepší raperce na planetě

HUDBA
Uložit Uložené

Nicki Minaj nezaujala prestižní Billboard v téměř žádné kategorii. Soutěží pouze o titul nejlepší raperky, který pravděpodobně nezíská.

Už 1. května proběhne předávání Billboard Music Awards, které většina interpretů právem považuje za nejprestižnější udělování v rámci celého moderního hudebního průmyslu. I o samotných Grammy už mají mnozí hodně pochybností a dokonce se našlo mnoho interpretů, kteří je cíleně sabotují a neúčastní se vyhlašování.

Ceny se budou předávat v přibližně 40 kategoriích a dnes už známe i nominace, které velmi suverénně ovládla raperka Cardi B, která si je vysloužila ve 21 různých oblastech, přičemž za úspěch vděčí především svému aktuálnímu projektu Invasion of Privacy. Předběhla i hvězdnou Arianu Grande či Drakea a vše tedy nasvědčuje tomu, že si právem jde po titul nejlepší raperky na planetě.

Zajímavé je i její srovnání s další kolegyní – Nicki Minaj, které si porota všimla jen v rámci kategorie Top Rap Female Artist. V ní bude soutěžit právě s Cardi B a City Girls. Favorit je však více než jasný a už za pár týdnů budeme mít pravomocně potvrzeno, kdo je královnou ženského rapu.  

Všechny další nominace v kategoriích jako nejlepší nováček, skladba či videoklip zveřejnil portál Complex a ty nám do komentářů klidně napiš, koho favorizuješ.

Cardi B v nejnovějším příspěvku na svém Instagramu prozrazuje, že už samotná nominace pro ni znamená velké vítězství.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Sooo proud of myself ❤❤❤❤21 Billboards awards nominations!Being nominated is just as good as winning to me !

Príspevok, ktorý zdieľa CARDIVENOM (@iamcardib),

Domů
Sdílet
Diskuse