Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. dubna 2019 11:18
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Idris Elba si v The Suicide Squad od Jamese Gunna nezahraje Deadshota. Návrat hlásí Amanda Waller i Rick Flag

Idris Elba si v The Suicide Squad od Jamese Gunna nezahraje Deadshota. Návrat hlásí Amanda Waller i Rick Flag
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Další dobrodružství jedničky Suicide Squad přichází s několika překvapivými novinkami.

O připravované týmovce The Suicide Squad od režiséra Jamese Gunna (Guardians of the Galaxy) se zpočátku hovořilo jako o restartu s novými postavami, toto vyjádření však nedávno zpochybnilo oznámení návratu Jaie Courtneyho do role Captaina Boomeranga. V posledních dnech bylo navíc potvrzeno, že se objeví i Viola Davis v roli velitelky Amandy Waller či Rick Flag v podání Joela Kinnamana.

Je tedy jasné, že o restartu s novými postavami nemůže být řeč. Jelikož se v dalším dobrodružství Suicide Squad objeví i herci a postavy z původního filmu Davida Ayera, uvidíme jakýsi soft reboot, ve kterém si kromě navrátilců zahraje i několik nových členů, například King Shark a Polka Dot Man. A skutečnost, že určitě nepůjde o klasické pokračování, potvrdil i producent Peter Safran.

Suicide Squad
Suicide Squad Zdroj: Warner Bros.

„Snímek nese název The Suicide Squad. Není to Suicide Squad 2 a nejde o pokračování. Řeknu pouze tolik, že se to jmenuje The Suicide Squad,“ prozradil Safran. Ta nejvíce překvapivá novinka se však týká postavy Idrise Elby. Předchozí zprávy o tom, že charismatický Elba nahradí Willa Smithe v roli Deadshota, se totiž ukázaly jako nepravdivé.

Zahraniční média informují, že se tvůrci (společné s Elbem a Gunnem) rozhodli nechat Smithovi otevřené dveře pro případný návrat, protože jeho neúčast v druhém filmu s jednotkou Suicide Squad byla zapříčiněna nedostatkem času. Koho si tedy Edris Elba nakonec zahraje, to zatím nevíme. Věříme však, že se v komiksové předloze dozajista najde postava, která mu bude sedět.

Suicide Squad
Suicide Squad Zdroj: Universal Pictures

Také se opět začalo mluvit o návratu Harley Quinn, kterou ztvárňuje Margot Robbie. Za režií i scénářem The Suicide Squad stojí již výše zmíněný James Gunn (Guardians of the Galaxy) a premiéra snímku je momentálně naplánována na 6. srpna 2021. Pro více informací klikej sem.

Domů
Sdílet
Diskuse