Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. dubna 2019 16:22
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Během posledního rozloučení s Nipsey Husslem byl zavražděn nevinný člověk

HUDBA
Uložit Uložené

Devadesátá léta v americkém rapu pokračují, tentokrát byl podle všeho zavražděn nevinný člověk na pochodu během rozlučky se známým raperem.

Raper Nipsey Hussle nás opustil v závěru března, stále však dostáváme informace o nových nešťastných událostech spojených s jeho jménem. Už v den jeho zastřelení se na místě, kam přišli truchlit fanoušci, strhl konflikt a zraněny byly desítky lidí. Nikdo sice nebyl v ohrožení života, ale už tehdy jsme konstatovali, že do rapu se vracejí devadesátá léta, a to nejen mezi interprety, ale i fanoušky.

Doporučeno
Známe vraha Nipseyho Hussla, na rozlučce bylo zraněno dalších 19 lidí. Drake, Kendrick Lamar i The Weeknd vzdávají hold Známe vraha Nipseyho Hussla, na rozlučce bylo zraněno dalších 19 lidí. Drake, Kendrick Lamar i The Weeknd vzdávají hold 2. dubna 2019 12:19

Teprve před pár hodinami se konala i poslední rozloučka s populárním raperem a kromě desítek nejznámějších raperů na sociálních sítích mu poslední sbohem přišly dát i tisíce fanoušků přímo v ulicích Los Angeles během oficiálního pochodu.

Dozvídáme se však, že nedopadl podle představ a namísto klidného rozloučení jsme se dočkali další střelby na pravděpodobně nevinného člověka. Informuje o tom vedoucí policie LAPD na svém Twitteru.

Podle jeho slov byl zastřelen jeden člověk a další tři byli při střelbě zraněni. Dodává, že podezřelý střílel ze šedého auta značky Hyundai, ale další informace zatím zveřejněny nejsou.

Domů
Sdílet
Diskuse