Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. dubna 2019 7:48
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Seriály s Lokim, Winter Soldierom či Scarlet Witch budú významne prepojené s príbehmi MCU filmov

Seriály s Lokim, Winter Soldierom či Scarlet Witch budú významne prepojené s príbehmi MCU filmov
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Šéf Marvel Studios Kevin Feige sa v krátkosti rozpovedal ohľadom chystaných komiksových seriálov, ktoré uvidíme na Disney+.

Ak si sa v poslednom období dostal na internet čo i len náhodou, tak ti určite neunikli správy o streamovacej platforme s názvom Disney+, ku ktorej spusteniu dôjde 12. novembra (listopad) 2019. Diváci si prostredníctvom nej budú môcť už v deň štartu vychutnať množstvo získaných aj originálnych projektov, tvorených napríklad aj komiksovými seriálmi s postavami z MCU.

Nad minisériami, ako Loki, Falcon & Winter Soldier či WandaVision bude mať dokonca priamy dohľad samotný šéf Marvel Studios Kevin Feige, čo by mohlo naznačovať, že ich príbehy budú prepojené s dianím priamo v MCU. A presne to teraz v nedávnom rozhovore Feige aj potvrdil. „Tieto epizódy sa budú prelínať s filmami významným spôsobom. Ide o úplne novú formu rozprávania, ktorú môžeme preskúmať a hrať sa s ňou,“ vysvetlil Feige.

Marvel
Marvel Zdroj: Marvel Studios

Je teda jasné, že vyššie spomínané seriály budú so svetom MCU spriaznené oveľa viac, než ako tomu bolo v prípade Agents of S.H.I.E.L.D., Agent Carter či príbehov členov The Defenders na Netflixe. V chystaných seriáloch si navyše zahrajú tí istí herci (Tom Hiddleston, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Elizabeth Olsen, Paul Bettany), ktorých pravidelne stretávame aj na veľkom plátne, takže previazanosť s MCU je pochopiteľná.

Či ťa ale jednotlivé postavy bavia natoľko, aby si týmto seriálom venoval svoj čas, to už sa musíš rozhodnúť sám. Určite však bude zaujímavé sledovať, akým spôsobom sa projekty napoja na filmové univerzum a akou kvalitou budú vlastne disponovať.

Domů
Sdílet
Diskuse